Vrtić Igre za djecu 13. rujna 2018.

Dječji zbor Kikići i Genijalci - već 20 godina u vrhu dječje glazbene scene

Foto: promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Upišite dijete na zbor Kikići i Genijalci i izaberite kvalitetan pedagoški pristup i razvoj samopouzdanja te glazbenih, socijalnih i scenskih sposobnosti i vještina kroz zabavan i opušten program primjeren dobi djeteta

Ako za svog mališana želite izabrati kvalitetan pedagoški pristup i razvoj samopouzdanja te glazbenih, socijalnih i scenskih sposobnosti i vještina kroz zabavan i opušten program primjeren dobi djeteta - upišite ga na zbor Kikići i Genijalci

Pjevanje u zboru djecu veseli, ali i razvija glazbene sposobnosti, samopouzdanje, memoriju, socijalne sposobnosti, disciplinu, toleranciju, moralne vrijednosti te potiče povezivanje lijeve i desne strane mozga, a također je odlična priprema za osnovnu i glazbenu školu.

 | Author: promo Foto: promo

Upravo je dječji zbor Kikići i Genijalci već 20 godina u samom vrhu dječje glazbene scene, a njegovi članovi osvojili su više od 400 nagrada na festivalima i natjecanjima širom Hrvatske, ali i u Francuskoj, Rusiji, Mađarskoj, Italiji, Malti, Bugarskoj, Sloveniji, Portugalu,Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori te Bosni i Hercegovini, objavili 21 nosač zvuka te snimili mnogo spotova.

Udruga Dječji zbor Kikići i Genijalci upisuje nove članove u svoje programe:

  • mlađi predškolci - Medenjaci (djeca do 7 godina)
  • mlađi školarci - Kikići (djeca od 7 do 10 godina)
  • stariji školarci - Genijalci (djeca od 10 do 14 godina)
  • solistički program Slavuji
  • klavirski program

Program obuhvaća učenje kvalitetnih dječjih pjesama, vokalne tehnike, osnova scenskog nastupa, osnovnih glazbenih pojmova, ritmičke vježbe i lagane koreografije te pomaže razvoju kreativnosti te kognitivnih, glazbenih, socijalnih i umjetničkih sposobnosti djece, a članovi udruge imaju prilike pokazati naučeno na brojnim nastupima, kojih je više od 50 godišnje.

 | Author: promo Foto: promo Svakako treba spomenuti kako je voditeljica zbora osoba s dugogodišnjim glazbeno pedagoškim iskustvom - profesorica Maja Rogić, redovna članica Hrvatskog društva skladatelja i Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade. 

Probe su počele 3. rujna, održavaju se ponedjeljkom i petkom u večernjim satima u prostorijama Mjesne samouprave Volovčica, Kriška 20, a ogledni satovi i upisi održavaju se u terminima proba te svatko može izabrati grupu koja mu odgovara!



Sve informacije i prijave možete dobiti na broj telefona 091 5112638 ili na mail: maja.rogic@zg.t-com.hr 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.