Vrtić Igre za djecu 20. srpnja 2016.

Djeci mlađoj od sedam godina besplatan ulaz u Zoološki vrt

zoo
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Zoološki vrt grada Zagreba snizio je cijene ulaznica za sve posjetitelje starije od 7 godina na 10 kuna. Za djecu do 7 godina ulaz je slobodan

Do kraja srpnja cijena ulaznica u Zoološki vrt grada Zagreba za sve posjetitelje starije od 7 godina iznosi 10 kuna. Za djecu do 7 godina ulaz je slobodan. Projekt "Modernizacija Zoološkog vrta u Zagrebu – Prva faza“ u samoj je završnici, pa je kretanje Vrtom ograničeno.

Unatoč zahtjevnim građevinskim radovima koji će biti izvedeni u najkraćem mogućem roku, posjetitelji Vrta mogu uživati u pogledu na mnogo slavnih stanovnika maksimirske šume. Među njima su divovski mravojed, komodski varan, patuljasti vodenkonj i kineski leopard. Veselo je i u nastambama bjelorukih gibona, čimpanzi, crnih urlikavaca, hanumanovih langura, smeđih kapucina i nosatih rakuna.

zoo | Author: Promo Foto: Promo

Vruću Australiju posjetiteljima približavaju emui i valabiji, a opasnu džunglu otrovne žabe i egzotične zmije. Da svi ljubitelji noćnog života nisu metropolu napustili zbog glazbenih festivala na Jadranu, potvrđuje cibetka. Riječ je o mačkolikoj životinji koja paviljon imena "Zona sumraka" dijeli sa šišmišima i noćnim majmunima, također životinjama koje su u prirodi najaktivnije kad padne mrak.

zoo | Author: Promo Foto: Promo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.