Vrtić Igre za djecu 07. svibnja 2015.

Djeca cvijeća: Najslađe fotke mališana

djeca cvijeća
Foto: missMAMA
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pozvali smo vas da objavite najljepše proljetne fotografije vaših mališana na Instagramu i društvenoj mreži Klokanice i označite ih hashtagom #djecacvijeca. Pogledajte kojih pet fotki smo nagradili Baby Z mlijekom za bebe i djecu!

U ovim toplim danima možete uživati u suncu, zelenoj travi, proljetnom cvijeću i procvjetalom drveću, ali i napraviti prekrasne "cvijetne" fotografije, bilo da vaše dijete miriši cvijet, nosi ga iza uha, drži buket cvijeća ili cvijetni vjenčić na glavi, ili samo pozira pored cvijeća koje ga je očaralo.

Pozvali smo vas da do utorka, 5. svibnja podijelite fotografije svoje djece s cvijećem na Instagramu i označite ih hashtagom #djecacvijeca i #klokanica, a ako nemate Instagram profil, fotografije podijelite na našoj društvenoj mreži. U status fotografije trebali ste upisati #djecacvijeca i ako već niste, sprijateljiti se s profilom Klokanica na našoj društvenoj mreži.

Autore pet fotki nagradili smo Baby Z mlijekom za bebe i djecu, a to su: Tomislava Vijant koja je objavila fotku na društvenoj mreži Klokanice te ivanahalicc, tea_turquoise, zorazorica i prmilica koje su fotke objavile na Instagramu.

Molimo korisnice s Instagrama nam na e-mail klokanica@klokanica.hr pošalju svoje podatke (korisničko ime s Instagrama, ime i prezime te adresu).

Sve fotografije pogledajte u galeriji u ovom članku! 

 

Baby Z: Potpuno prirodne kreme za djecu na Mondu | Author: Mondo Foto: Mondo

 

Baby Z: Potpuno prirodne kreme za djecu na Mondu

Vrlo je važno kako tretiramo kožu, a pogotovo kožu male djece. Upravo je zbog toga već u najranijoj dobi djeteta važno odabrati kvalitetan proizvod s čistim sastojcima. Baby Z proizvodi nastali su iz vizije kako je moguće kreirati ekološke proizvode za njegu kože bez štetnih, a samo s potpuno prirodnim sastojcima. 

Posjetite Mondo i svom djetetu omogućite prirodnu i kvalitetnu kozmetiku bez parabena i umjetnih mirisa, uz koju će njegova koža biti u potpunosti nahranjena i meka.

Pridružite se zajednici Klokanice koja je iz dana u dan sve veća i okuplja sve više roditelja, budućih roditelja i onih koji to žele postati. Na društvenoj mreži Klokanice možete objavljivati statuse, fotografije i komentirati statuse svojih prijatelja, a Klokanicu možete pratiti i na Instagramu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.