Vrtić Igre za djecu 15. svibnja 2014.

Dobitnici kino ulaznica za cijelu obitelj!

obitelj, kino
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Povodom Međunarodnog dana obitelji vodimo vas u kino! U raspravi ispod članka napisali ste nam što za vas znači obitelj, a 15 odgovora nagradili smo s po četiri ulaznice za matineje u kinima Cineplexx za film po izboru

Povodom Međunarodnog dana obitelji u suradnji s kinima Cineplexx, pripremili smo nagradni natječaj u kojem smo vam darovali ulaznice za matineje u kinima Cineplexx City Center one East, Cineplexx City Center one Split i Cineplexx City Centar Kaptol za film po izboru.

Što za vas znači obitelj? 15 odgovora, koja ste nam ostavili u raspravi ispod članka od četvrtka, 15. svibnja do srijede, 21. svibnja u 11 sati nagradili smo s po četiri ulaznice! Dobitnici su leana24, if.dukicvanja_cro, niky88, monstrum, Bo231, zjazvic, ninanesto, Zarita, željkaaa, ivanah23, bubi13, tanjaa1, MamaSBC i erni123. Čestitamo dobitnicima, a oni će biti obaviješteni i putem e-maila.  Ulaznice možete iskoristiti do 15. lipnja 2014. u navedenim kinima.

Cineplexx logo | Author: Promo Foto: Promo

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati samo registrirani korisnici Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se! Detaljna pravila natječaja pročitajte ovdje.

 

Zvončica i gusarska vila

Priča započinje kada čuvarica vilinske prašine Zarina, krade svu vrijednu plavu vilinsku prašinu i bježi na more kako bi se udružila s piratima Kosturske stijene. Zvončica i njezine prijateljice vile moraju krenuti na veliku avanturu i upotrijebiti svoje raznovrsne moći i talente kako bi pronašle prašinu i vratile je na sigurno.

Tvrd orah

Tvrd orah, crtić | Author: Promo Foto: Promo

Vjeverica Surly izbačena je iz svog parka i prisiljena živjeti u velegradu u kojem se nikako ne snalazi. Na sreću, jednoga dana Surly naiđe na toplu i dobro opskrbljenu prodavaonicu orašastih plodova u kojoj pronađe rješenje za sve svoje probleme. Kada dođe hladna i nemilosrdna zima, upravo će Surly i njegov novi dom pomoći starom društvu da prežive najnemilosrdnije godišnje doba.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.