Vrtić Zabavne igračke za djecu 06. srpnja 2023.

Mnogi roditelji rade ovu grešku kada kupuju igračke za svoju djecu ili nekome za poklon

Foto: Freepik

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svaki roditelj zna koliko je važno pronaći igračku baš kakvu dijete želi, primjerenu prilici u kojoj se poklanja, a da oduševi onog kom je igračka namijenjena. Osim tog, svaki roditelj zna i koliko je važno da je igračka primjerena dobi djeteta.

Kad imamo viška vremena, onda volimo u miru prošetati trgovinama koje odaberemo i potražiti idealnu igračku koja nam treba za poklon našem ili nekom drugom djetetu. Tada se u potpunosti posvetimo odabiru, ma koliko to trajalo. No, da. Svaki roditelj zna da je za roditelje ovo gotovo nemogući scenarij. Čak i ako imamo vremena, trčimo ga provesti s našima najmilijima, napraviti ručak, pospremiti dom ili nešto slično.

Vrijeme nije problem, jer vremena uglavnom nemamo. Osim u onom dijelu dana kad su mališani na zasluženom odmoru u svojim krevetima, a roditelji imaju napokon malo mira i vremena. Bilo bi to idealno vrijeme za obilazak trgovina… Kad bi one tada radile. A tada na scenu stupa – Pandin brlog. Internetska trgovina u kojoj možeš pronaći igračku za svaku prigodu i za svaku dob.

Internetska trgovina ima toliko prednosti! Ne moraš lutati po trgovinama, vozikati se uokolo, gubiti vrijeme i ispitivati prodavače i prodavačice gdje se što nalazi. Sjedeći u svom omiljenom kutu kauča, u pidžami, možeš odabrati igračke koje će zasigurno oduševiti onog kom ćeš ih pokloniti. I ako pomisliš da nećeš znati na što kliknuti i da ćeš se izgubiti u bespućima internetske trgovine, imamo dobru vijest za tebe – nećeš.

 | Author: promo Foto: promo

Ako ti se čini da nemaš pojma što će biti umotano kao poklon i ne poznaješ dobro dijete kojem poklanjaš, jako će ti dobro doći pametna i dobro organizirana podjela igračaka na Pandinu brlogu. Ovisno o uzrastu, raspored igračaka po dobi ponudit će ti opciju odabira igračaka koje su sigurne za određenu dob, ali i popularne u određenom razdoblju odrastanja. Ovo je idealna opcija za one koji nisu sigurni uopće što vole djeca s kojom nisu u kontaktu ili nemaju iskustva s djecom te dobi. Znamo kako svi zaboravimo što vole bebe, kad naši klinci odrastu.

Tražilica radi za tebe

Osim prema uzrastu, internetska trgovina Pandin brlog nudi ti opciju biranja igračaka prema onom što dijete zanima. Na primjer, ako načuješ da dijete ne propušta niti jednu epizodu crtanog filma Bing, odabrat ćeš jednostavno u tražilici 'Bing' i moći ćeš vidjeti sve igračke na ovu temu. Isto tako, ako želiš klasiku odabrat ćeš, na primjer, Legiće, pa birati među ponuđenim, a asortiman je pozamašan. A ako znaš neku malu ljubiteljicu djevojčice Gabby, upisat ćeš jednostavno Gabby u tražilicu i birati. 

Ono što moraš znati je da što god odabereš, možeš se pouzdati u to da igračka ima sve testove koji dokazuju sigurnost materijala i sigurnost igračke za dijete. Tako kad kupuješ igračku za bebu, možeš bez razmišljanja tu igračku pokloniti, ne misleći hoće li ti netko zamjeriti što mora brinuti je li igračka koju je dijete dobilo sigurna.

Postoje i oni pokloni o kojima ne moraš razmišljati. Znaš točno da tvoja nećakinja obožava kreativne setove i izrađivanje bilo kakvih malih remek djela. Doći ćeš na Pandin brlog, u tražilicu upisati 'kreativni set' i kliknuti na ono poznato povećalo. Dobit ćeš pregled svih kreativnih setova, različite tematike i namjene – toliko da će ti jedini problem biti kupiti samo jedan. No, ne moraš upisati niti cijelu frazu, nego je dovoljno da upišeš 'kre…' i već će ti se ponuditi sve što ima – uključujući i, na primjer, 'krede', a ti ćeš odabrati što ti treba.

 | Author: promo Foto: promo

No, ima još dobrih vijesti, odnosno pogodnosti! Kad u tražilicu upišeš, na primjer, 'društvene igre' ili bilo koji drugi pojam, kao rezultat ćeš dobiti veliki broj igračaka. No, taj izbor možeš i suziti – i to tako da odabereš željeni uzrast, visinu cijene, spol djeteta, a možeš odabrati čak i vidjeti je li neki proizvod na akciji ili posebno popularan. Sve ove stavke kojima možeš suziti pretragu definitivno će ti olakšati izbor.

U svakom slučaju, Pandin brlog je mjesto koje će postati obvezna destinacija u tvom pregledniku. A ako si još uvijek među onima koji nisu isprobali što sve nudi ova internetska trgovina, pa te brine kako će tvoja kupovina izgledati, onda moraš znati da je tvoja kupovina tamo sigurna, da će dostava biti brza i pouzdana, a usluga u svakom trenutku izvrsna. Čak i ako bude bilo potrebe „povući za rukav“ virtualnu prodavačicu ili prodavača, to će biti uvijek uz svima potrebnu dozu ljubaznosti.

Sve u svemu, ne može bolje, zar ne?

Pandin brlog krije pregršt raznolikih igračaka za djecu svih uzrasta i interesa, sigurne igračke za svaki od tih uzrasta, a tvoju će potragu olakšati odjeljak s najpopularnijim kategorijama igračaka. To je ono što će tvoju potragu iz stvarnog svijeta hodanja po trgovinama, preseliti u potpunosti u ovu internetsku trgovinu. A ono što će svakog ponukati da svrati u ovu internetsku trgovinu je činjenica da će se uvijek naći velik broj igračaka na akciji i po sniženim cijenama. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.