Roditelji 19. svibnja 2023.

Gdje pronaći najpopularnije i najpovoljnije igračke za poklone?

Foto: Pandin brlog

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svakodnevni život jedne prosječne mame nije baš posebno uzbudljiv, ali s druge strane – nikad nije baš mirno. Zadataka u danu je uvijek jednostavno previše, pa kad god možemo neki od zadataka obaviti na lakši način – prihvatimo to objeručke.

Vrijeme je dragocjeno svima koji žive ovim ludim, užurbanim životom koji nam je postao više pravilo nego iznimka. Mame, odnosno roditelji općenito, žude za svakim slobodnim trenutkom koji mogu provesti sa svojom djecom, pa će spremno prihvatiti priliku da uštede to dragocjeno vrijeme. A koliko samo vremena potrošimo na kupovinu poklona! I to, naravno, uvijek kad su najveće gužve, jer tad svi imamo vremena… Odnosno "imamo" vremena.

I ne kupujemo samo poklone svojoj djeci, nego poklone za rođendane – nećacima, susjedima, kolegama iz razreda, vrtića… Sigurno se svaka mama već hvata za glavu jer zna točno što mislim. I nije problem odabrati, nije problem odvojiti vrijeme za odluku, pa da svaki slavljenik dobije baš pravi poklon. Problem je – ono isto vrijeme.

Najugodnija je kupovina iz vlastitog doma

Upravo zbog toga, kad god nam se pruži prilika da nešto obavimo u nekoliko klikova na mobitelu, u bilo koje doba dana ili noći, naravno da ćemo odabrati tu opciju! Web-shopovi su u takvim slučajevima spas. No, opet, nije lako pronaći mjesto gdje možeš obaviti veću kupovinu (rođendana i prilika za poklone nikad ne nedostaje!), zadovoljiti sve ukuse i prohtjeve, a platiti samo jednu poštarinu.

Upravo je zato moj izbor pao na web-shop za koji sam čula najviše pozitivnih recenzija od drugih mama – Pandin brlog. Iako sam, usprkos pozitivnim tuđim iskustvima bila sumnjičava hoću li pronaći sve što tražim, moja je sumnja ubrzo opovrgnuta, pa je Pandin brlog ubrzo postalo moje omiljeno, a gotovo i jedino, odredište za kupovinu sveg onog što moju djecu veseli.

 | Author: Pandin brlog Foto: Pandin brlog

Osim činjenice da vrlo često imaju popuste na brojne kategorije igračaka i što je dostava uvijek brza i točna, pa ne moram razbijati glavu s pritužbama i gubiti vrijeme na njih, web-shop je vrlo pregledan i lako se snaći, pa kupovina zapravo traje vrlo kratko. A shvatili smo već dosad da je to vrlo bitna stavka, zar ne? I nije stvar u tome da ne želim posvetiti dovoljno vremena kupovini poklona, nego želim naći sve što trebam u najkraćem mogućem vremenu.

Velik izbor popularnih igračaka za sve uzraste

Za one koje poznajem najbolje, nije problem kupiti poklone. Moja kći će uskoro napuniti 7 godina i najviše od svega voli kreativne setove, posebno one koji služe za ukrašavanje noktiju, pa sam na tom već apsolvirala! Moj devetogodišnjak, pak, već godinama ludo voli Pokemone, pa je to uvijek siguran izbor. No, iako su vrlo različiti i usprkos razlici u godinama, oboje će se naći na istoj valnoj duljini kad su u pitanju bojanke i plišanci. Sve to vrlo lako nalazim na web-shopu Pandin brlog, a znam da će sve stići na moju adresu baš onakvo kakvo sam naručila – i to na vrijeme!

 | Author: Pandin brlog Foto: Pandin brlog

Rođendani drugih klinaca također su uvijek prilika za shopping ovakve vrste. No, budimo iskreni, često nam se dogodi da dijete kojem kupujemo poklon i ne poznajemo baš najbolje. Dobro je, naravno, uvijek pitati roditelje, barem da saznam koju temu ili tematiku vole. Nedavno sam tako dobila odgovor da dijete voli – Binga. Našla sam se u čudu kako to da nikad, ali baš nikad nisam čula za taj lik! Ali moji klinci jednostavno nisu u doticaju s tim crtićem i nisam uopće znala ništa o tom. Srećom, bilo je dovoljno ukucati „Bing“ u tražilicu moje omiljene web adrese i odabrati nešto iz bogate ponude igračaka s ovim simpatičnim zecom.

 | Author: Pandin brlog Foto: Pandin brlog

S druge strane, kad sam jednom kao odgovor dobila da malena prijateljica voli jako Gabby's Dollhouse, znala sam točno o čemu se radi, jer je i moja djevojčica to obožavala u jednom dugom razdoblju. Sad je to prerasla, kaže, a ja kažem – naravno. I tad sam se oduševila jer sam znala da Pandin brlog krije cijelo malo blago na ovu temu. Tad sam i ja pomalo uživala, jer mi je Gabby nekako baš simpatičan lik.

 | Author: Pandin brlog Foto: Pandin brlog

Važno je znati da je sve lako zamijeniti

No, još je jedna bitna stavka, na koju nekad zaboravimo, misleći da će sve biti u redu uvijek iz prve. Čak i kad dođe do neke drame, ako se igračka potrga ili ako je nešto pogrešno, začas se dogovorimo oko zamjene, a i sve to bude u vremenu koje bismo danas vrlo lako mogli nazvati rekordnim. I nitko ni oko čega ne pravi problem, jer je stav uvijek – da je mušterija u pravu. Ne tražim da uvijek budem u pravu, iako roditeljima nakon svakodnevne borbe s klincima na istu temu zapravo itekako godi – da se malo našalim, ali dobar je osjećaj kad se ne moraš raspravljati oko povrata nečeg što ne odgovara.

Sve u svemu, čini mi se da je malo proizvoda za koje gotovo da nisam uspjela naći negativnu recenziju, ali Pandin brlog je jedan od njih. Najbolje od svega je što se to istraživanje i proučavanje recenzija, u koje svi danas s razlogom ulažemo puno vremena, isplatilo i što sam i sama potvrdila te pročitane recenzije. Ja dalje ne tražim, to je sigurno!

Dragi roditelji, ako ste u potrazi za popularnim igračkama za dječje rođendane i različite proslave, nemojte više tražiti. Posjetite Pandin brlog i pronađite idealnu igračku za svaki uzrast!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.