Roditelji 23. svibnja 2023.

Iz Pandina brloga stižu omiljene dječje igračke – osvoji ih i razveseli mališane!

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Igračke – uvijek misliš da ih je previše kad ih treba pospremiti, a zapravo ne možeš bez njih! Igračke su dio djetinjstva kojeg se uvijek rado sjećamo i godinama kasnije. missMAMA i Pandin brlog žele dati svoj doprinos tome – osvoji igračke u našem natječaju!

Svatko od nas sjeća se svojih omiljenih igračaka, a oni koji su neku iz svog djetinjstva i sačuvali, danas je smatraju pravim malim blagom. Isto tako će se i naši mališani jednog dana možda s nostalgijom sjećati nekih sasvim drugih igračaka – onih koje im sada uljepšavaju dane. Pandin brlog možda može dati svoj mali doprinos tome jer je osigurao poklone za vaše mališane. Vi ste tu da im pomognete u pokušaju da ih i osvoje!

Inače, web-shop Pandin brlog je idealno odredište za kupovinu svih vrsta igračaka. Roditeljima će uštedjeti vrijeme i živce, jer na ovom web-shopu se mogu pronaći sve popularne igračke za razne uzraste – od prvih igračaka za bebe, do onih za djecu stariju od 10 godina. Preglednost i pouzdanost oduševit će svakog roditelja, garantiramo!

 | Author: Sandra Šimunović/PIXSELL Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL

Bez obzira na to kakve igračke vole, u Pandinom se brlogu kriju zasigurno i one koje će oduševiti baš svako dijete. No, kako su trendovi nešto što se ipak pojavljuje na svakom području, tako je i u igračkama. Oni najmlađi tako zasigurno znaju tko su Bing i Flop, te kako taj omiljeni zec provodi svoje dane, a sigurno će vam moći ispričati i sve o Gabby, djevojčici koja iz "prave" postaje crtana kad stavi na glavu svoje čarobne uši. U našem natječaju možete osvojiti upravo ove igračke za svoje mališane! 

Zaigrajte vi, da bi se igrali vaši mališani!

Ako se i vi volite još uvijek igrati, imamo priliku za vas. Igra možda neće trajati dugo za vas, ali možda zato potraje za vaše mališane ako osvojite jednu od šest nagrada koje smo pripremili u suradnji s web-shopom Pandin brlog. Sve što moraš napraviti jest odgovoriti na naše pitanje na našem Facebook postu. Natječaj traje od 22. svibnja do 28. svibnja 2023. Kad natječaj završi, redakcija missMAME odabrat će šest najboljih odgovora i autori tih komentara svojim će mališanima darovati jedan od šest poklona paketa.

Pokloni su sljedeći:

1. Komplet Gabby's Dollhouse – lutka i glazbene uši (darujemo 3 dobitnika ovim poklon paketom)

 | Author: Sandra Šimunović/PIXSELL Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL

2. Komplet Bing – Bing & Flop plišana igračka i Bing figurica na skateboardu (darujemo 3 dobitnika ovim poklon paketom)

 | Author: Sandra Šimunović/PIXSELL Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL

Lutka djevojčice Gabby je igračka kakvu voli gotovo svako dijete, uvijek spremna na igru! A čarobne glazbene uši oduševit će svako dijete, sigurni smo. Čarobne glazbene uši izgledaju baš poput onih koje nosi Gabby, a mogu svirati melodije i produciraju poznate rečenice koje Gabby izgovara u serijalu. Igračke s likom zabavnog zeca Binga sigurno će biti dobrodošle u svakoj dječjoj sobi. Igračka Bing na skateboardu savršene je veličine za malene dječje ruke, skateboard ima izdržljivu konstrukciju i kotače koji se lako kreću. 

O ljubavi djece prema plišancima ne moramo puno razmišljati! To je ljubav koja najčešće traje i puno duže nego možemo i zamisliti. Upravo zato će plišana igračka u liku Binga i njegovog Flopa sigurno oduševiti svako dijete. A roditelji će, u svakom slučaju, biti zadovoljni bilo kojom od ovih igračaka koje će zabaviti mališane. 

Ako još slučajno dosad niste otkrili web-shop Pandin brlog, sigurni smo da će vas osvojiti čim ga posjetite. Na ovoj se internetskoj adresi krije pregršt igračaka koje čekaju svoje male vlasnike. Igračke će sigurno oduševiti mališane, dok će roditelji biti oduševljeni lakoćom kupovine na Pandinom brlogu, kao i raznolikim i velikim izborom.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.