14. siječnja 2015.

Već od četiri godine djeca mogu svirati klavir

klavir
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Program Klavirske početnice u udruzi ARTAREA /art’erija/ namijenjen je najmanjim ručicama koje se još muče s držanjem vilice i olovke, ali su spremne za upoznavanje klavira i njegovih dubina i boja, sviranje prvih pjesmica i prve improvizacije

U udruzi ARTAREA /art’erija/ okuplja se nova grupa Klavirske početnice, koja će se održavati utorkom u 17 sati, počevši od 3. veljače 2015. 

Program Klavirske početnice namijenjen je najmanjim ručicama koje se još muče s držanjem vilice i olovke, ali su spremne za hodanje crno bijelim svijetom. Upoznavanje klavira i njegovih dubina i boja, sviranje prvih pjesmica i prve improvizacije širom će otvoriti oči, uši, maštu i čarobni svijet glazbe.

Ovaj poseban program osmišljen je za rad u malenim grupama kako bi djeca mogla razvijati osjećaj za melodiju i ritam kroz zajedničko muziciranje i međusobno slušanje. Malene grupe omogućuju posve individualan pristup svakom djetetu, a u dobi u kojoj igra zauzima najvažnije mjesto u njihovim životima, rad u grupi dodatno ih motivira i pruža velik broj mogućnosti učenja kroz zajednička istraživanja i igru.

Budući da je svako dijete različito, grupni rad neće odgovarati svakome. Upravo zbog toga, program se provodi i individualno.

Program je namijenjen djeci od 4 godine naviše. Voditeljica je Ivana Đula, a vrijeme održavanja utorak u 17 sati.

Za prijave i dodatne informacije kontaktirajte autoricu i voditeljicu programa na broj telefona: 098 1626 412 ili na mail: udruga.artarea@gmail.com; www.facebook.com/arterija.area

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.