21. studenoga 2013.

'Unuci su moja snaga nakon putovanja i koncerata'

Neda Ukraden
Foto: Terme Tuhelj
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Poznata pjevačica Neda Ukraden odmarala se u Termama Tuhelj te otkrila kako je najviše veseli njena obitelj koja će se uskoro povećati za još jednog člana. Naime, njezina kćer, koja već ima blizanke Nedu i Aleksandru, početkom siječnja na svijet će donijeti dječaka

Poznata pjevačica Neda Ukraden pronašla je dan predaha kako bi se opustila u hotelu Well**** u Termama Tuhelj i napunila baterije za velika događanja koja joj se bliže! Nije skrivala oduševljenje na licu ambijentom hotela, gostoljubivošću osoblja kao ni popodnevnom masažom spretnih ruku masera SPAeVITA centra koja ju je oborila s nogu te odlučila ostati još jedan dan.

Naime, poznata pjevačica koja svojim novim pjesmama popust Viljamovka i Dobrodošli šampioni žari i pali zemljama bivše Jugoslavije, otkrila sam je nekoliko zanimljivih detalja o svom privatnom i poslovnom životu. Sa svoje 63 godine nije se umorila, nego i dalje radi istim intenzitetom. U studiju priprema nove dvije pjesme koja bi do kraja godine trebale ugledati svijetlo dana te koncert u Zagrebu 29.studenog.

Popustljiva baka

No, bez obzira na jak poslovni tempo, brojne koncerte i stalna putovanja, Neda ističe kako je ponajviše vesele njezina obitelj koja će se početkom siječnja povećati za još jednog člana. Njezina kćer pored blizanaka Nede i Aleksandre, na svijet će donijeti dječaka, a poznata pjevačica nije skrivala oduševljene na licu kada je pričala o svojoj obitelji i priznala da je poprilično popustljiva baka.

"Uvijek sam željela imati veliku obitelj i vrlo sam sretna što mi je moja kćer ispunila moju veliku želju. Jelena i moj zet su divni roditelji i vrlo sam sretna i ponosna što nisam samo ja ta koja volim djecu nego se ta ljubav pokazala i kroz njih", rekla je Neda odgovarajući na pitanje o svojoj obitelji

Na pitanje kakav ima odnos s unukama, Neda odgovara:

"One su preslatke! Djeca koja me svaki dan fasciniraju. Vrlo su muzikalne i prave male damice. Stalno me mole da im baka nalakira nokte, da ih malo našminka. To me sve jako veseli i jako sam sretna što ih imam te su one moja snaga nakon svih onih napora na putovanjima i koncertima!".

Ushićena pitanjima o svojoj obitelji, Neda je najavila otvaranje obiteljske igraonice u Beogradu koja bi trebala biti otvorena sredinom prosinca. Cijeli koncept igraonice trebao bi olakšati roditeljima brigu oko djece budući da će se u sklopu igraonice nalaziti i slastičarnica i beauty centar. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.