Trudnoća Trudnica 23. kolovoza 2021.

Što se dogodi kada muškarac "zatrudni" na jedan dan? Video će te nasmijati do suza!

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jedan je tata odlučio vidjeti kako je to biti trudan ( i to samo jedan dan), a njegov je videozapis ubrzo postao viralan.

Nekim ženama je trudnoća poput laganog povjetarca i obožavaju svaku minutu tog prekrasnog iskustva, uživaju u čudnim željama za hranom i blistavoj koži. S druge strane, postoje žene koje će vam reći da trudnoća apsolutno nije lagana šetnja parkom, već pravi vrtlog emocija, jutarnjih mučnina i težine s kojom se ponekad teško nositi. 

Muškarci s druge strane, vrlo često imaju svoju viziju trudnoće. Jedan je tata mislio da je trudnoća zapravo jednostavna i da će se ‘lako’ pretvarati da je trudan - jedan dan, ali njegovi su planovi ubrzo pali u vodi, nakon što se s umjetnim trbuhom nije uspio ustati ni iz kreveta.

Možda te zanima... Kako dobiti malo mira kada su djeca kod kuće? Rješenje ima jedan tata! Roditelji

No, krenimo redom. Domišljati je muškarac napravio lažni trbuh koristeći tri dinje i prozirnu foliju. U videozapisu leži na krevetu spreman za početak dana - kao trudnica. Žena u pozadini počinje ispuštati zvučne signale kako bi oponašala alarm koji se uključuje i kaže mu da ustane iz kreveta.

Muškarac pouzdano, kaže; "pazi ovo", jer vjeruje da će uspjeti napraviti prvi korak u svom novom obliku. Međutim, ustajanje iz kreveta nije išlo glatko kako je on to zamislio. Pokušavao je nekoliko puta, međutim bezuspješno, a njegovi su prijatelji u pozadini umirali od smijeha.  Na kraju videa priznaje da je mislio da će biti mnogo lakše nego što je uistinu bilo.

Videozapis oduševio je mame diljem svijeta, a mnoge su priznale da ih je videozapis nasmijao do suza! 

 

@maitlandhanley

Man tries being pregnant for a day 😂 #fyp #watermelonchallenge #watermelonbaby #pregnantbelly #pregnantman

♬ Oliver Twist - ArrDee

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.