Roditelji Sretna mama 24. rujna 2022.

Otkrijte svjesno roditeljstvo i saznajte kako odgojiti dobre ljude!

Foto: Shutterstock ; Aktivnosti kojima ćeš potaknuti razvoj mozga kod djeteta
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Knjiga "Odgajanje dobrih ljudi" vodič je za svjesno roditeljstvo koji će vam pomoći da ostanete smireni – čak i tijekom najgorih djetetovih izljeva bijesa – i odgovorite na njih konstruktivno i suosjećajno.

Još jedna hit knjiga koja stiže u knjižare ove jeseni dolazi iz područja odgoja i roditeljstva, a roditeljima će pomoći tamo gdje su najslabiji. Nijedan roditelj nije savršen, a u teškim ili stresnim trenucima možda reagirate kako ne biste htjeli, primjerice, vikanjem. Međutim, niste sami.

 | Author: Promo Foto: Promo Knjiga "Odgajanje dobrih ljudi" vodič je za svjesno roditeljstvo koji će vam pomoći da ostanete smireni – čak i tijekom najgorih djetetovih izljeva bijesa – i odgovorite na njih konstruktivno i suosjećajno. Osim toga, naučit ćete sve što je potrebno za izgradnju odnosa s djetetom temeljenog na ljubavi i uzajamnom poštovanju.

Roditeljske su reakcije često duboko ukorijenjene i naučene od vlastitih roditelja. No, kako prekinuti taj krug i biti roditelj, ali i osoba kakva želite biti?

Ovaj vodič pomoći će vam da shvatite kako mijenjanje vaših vlastitih „automatskih reakcija“ može imati dugoročan pozitivan učinak – ne samo na vas i vašu djecu, nego i na buduće naraštaje. Kada djeca vide da roditelji reagiraju ljubazno i strpljivo, ona se uče ljubaznosti te odrastaju u zadovoljne i samopouzdane ljude.

Izbjegnite roditeljske zamke i odgojite dobre ljude!

Knjigu "Odgajanje dobrih ljudi“ u izdanju Egmontove biblioteke Puls pronađite u svim knjižarama i na shop.egmont.hr po cijeni od 14.47 € / 109.00 kn.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.