Trudnoća Trudnica 17. svibnja 2022.

Slučajnost ili tajna veza? Jednojajčane blizanke rodile su dječake istog dana u istoj bolnici u par sati razmaka

Jednojajčane blizanke rodile su dječake istog dana u istoj bolnici u par sati razmaka
Foto: COURTESY JILL JUSTINIANI AND ERIN CHEPLAK ;Jednojajčane blizanke rodile su dječake istog dana u istoj bolnici u par sati razmaka
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Između blizanaca postoji posebna povezanost, i to cjeloživotna. Donosimo vam nevjerojatnu priču o jednojajčanim blizankama Jill Justiniani i Erin Cheplak kojima se dogodilo pravo čudo!

Jill Justiniani i Erin Cheplak rodile su 5. svibnja u istoj bolnici u svega par sati razmaka dječake. To ne bi bila neobična priča da nije riječ o jednojajčanim blizankama. Justiniani je sina Olivera rodila u bolnici Anaheim Kaiser u 18:39, dok je Cheplak dočekala sina Silasa u 23:31. Dječaci su rođeni iste težine i dužine. Obojica su po porodu bila teška 3620 grama i dugačka 50.8 centimetara.

Cheplak je za Good Morning America ispričala da se udala tijekom pandemije covida-19, a proslavu su imali u kolovozu 2021. Uoči slavlja, Justiniani je objavila da sa suprugom čeka prvo dijete. Isto je tjedan dana kasnije, tijekom medenog mjeseca na Maldivima, doznala i njezina sestra.

Blizanke su se u trudnoći oslanjale jedna na drugu, a njihovi muževi su se znali našaliti da bi mogle i roditi istoga dana. Justiniani je imala dogovoren carski rez 5. svibnja, a Cheplak inducirani porod 15. svibnja. Cheplak je deset dana ranije dobila trudove i završila u bolnici u sobi kraj sestrine.  "Koje su šanse za ovo? Ne mogu vjerovati da nam se ovo dogodilo, presretne smo!", prisjetila se Justiniani. Dailymail prenosi da su sestre istoga dana sa svojim bebama otpuštene iz bolnice.

"Ako nemate brata ili sestru blizance, ne možete razumjeti koliko je jaka ta veza. Jednostavno, možete osjetiti ono što osjeća onaj drugi. Dok smo odrastale bile smo nerazdvojne. Odijevale smo se isto, dijelile smo auto i mobitel, imale smo iste prijatelje... bile smo doslovno zalijepljene jedna za drugu, a sad nas je život opet iznenadio i podario nam najljepše iznenađenje", rekla je Jill. 

Možda te zanima... Žensko tijelo je čudesno: Mama pokazala kako raste trudnički trbuh s trojkama Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.