Trudnoća Trudnica 11. svibnja 2022.

Žensko tijelo je čudesno: Mama pokazala kako raste trudnički trbuh s trojkama

Foto: www.instagram.com/triplets_of_copenhagen/
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pogledaj kako se mijenja trbuščić u kojem rastu čak tri bebice!

Maria iz Kopenhagena je kao brojne majke odlučila fotografijama dokumentirati rast trbuha u trudnoći. No njezin trbuh ne pomalo je drugačiji jer ona i suprug Anders nestrpljivo iščekuju dolazak troje djece na svijet. 

Par već ima dvogodišnjeg sina Mikaela, a sada će dobiti dvije curice i još jednog dječaka. Inače, 36-godišnjakinja je trojke začela prirodnim putem, a kaže i kako joj 'nikad nije palo na pamet ni da bi mogla nositi blizance, a kamoli trojke'. 

"Tu opciju nikada nismo ni spomenuli, mislim da je nismo bili ni svjesni", ispričala je za strane medije. Pažnju medija trudnica je privukla stranicom na Instagramu za koju svaki tjedan napravi 'selfie' da se točno vidi kojom joj brzinom raste trbuh. Dankinja, koja je u 34. tjednu trudnoće, privukla je više od 40 tisuća pratitelja, koji svaki tjedan prate njezin profil te napredak nje i beba.

"Drago mi je što sam se odlučila napraviti ovaj kolaž kojim pratim kako brzo rastemo. Nevjerojatno je čudno gledati sebe ovoliku, a još je nevjerojatnije što sama sebi izgledam kao da mi je trbuh 'prevario gravitaciju', stalno čekam kad će se početi naginjati ka podu", napisala je na Instagramu Maria, koja je za strane medije rekla da ovu trudnoću ne može usporediti s onom kad je očekivala jedno dijete.

"Sve je drugačije, baš sve. Majke troje ili više djece kroz trudnoću očekuje puno više pregleda, više različitih pretraga i brojnih ultrazvuka. Što je zapravo logično", zaključila je, dodavši i kako 'liječnicima sigurno mora biti teže odjednom pratiti tri djeteta'. "Drugačije je nego kada ste usredotočeni na jedno tijelo", rekla je. 

Maria i Anders vječali su se prije četiri godine, a ubrzo nakon vjenčanja dobili su prvo dijete, a nakon što su saznali da čekaju trojke, oboje su trebali malo vremena da ih pusti šok. Naime mislili su da se začeće tri bebe događa samo kod umjetnih oplodnji. A i nisu bili ni tako daleko; šanse za dobivanje trojki prirodnim putem su svega 1 naprama četiri i pol tisuće.

 

Možda te zanima... Kakve su ti šanse roditi blizance, trojke ili četvorke? Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.