Trudnoća Trudnica 18. siječnja 2016.

Dobitnica vrijedne nagrade: vođenje trudnoće u Poliklinici GinOps

beba
Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju i slanjem priče na temu 'Moja trudnoća' mogli ste osvojiti vođenje trudnoće u Poliklinici GinOps u Zagrebu, a uz to, dobitnica će pisati kolumnu za Klokanicu tijekom cijele trudnoće

Trudnoća je jedno od najvažnijih razdoblja u životu žene, a svaka buduća mama želi najbolju njegu i brigu za sebe i svoju bebu. Portal Klokanica u suradnji s Poliklinikom GinOps trudnicama dala je priliku da u nagradnom natječaju osvojite najbolji tretman za sebe i svoje nerođeno dijete: jedna trudnica osvojila je vođenje cijele trudnoće u Poliklinici GinOps za jednu osobu u protuvrijednosti 1.000 EUR.

Dobitnica je Maja Petrić, koja će biti obavještena i e-mailom. Čestitamo!

Prijaviti ste se mogli ako ste trudni do maksimalno 10 tjedana te u nagradnom natječaju koji je trajao od 18. do 28. siječnja, ispunite nagradni obrazac u ovom članku te ste poslali priču na temu 'Moja trudnoća'. U priči ste mogli pisati o tome kada ste shvatili da želite dijete, jeste li dugo 'radili' na djetetu, na kakve 'prepreke' ste nailazili, kako ste se osjećali kad ste saznali da ste trudni, kako je vaš partner reagirao, kako ste tu vijest podijelili s bliskim osobama, obitelji...

Dobitnica ove nagrade obvezala se i na pisanje trudničkog dnevnika za portal Klokanica jednom mjesečno u razdoblju od 1. ožujka 2016. do 1. ožujka 2017. godine., a uz njene kolumne, prof. dr. sc. Snježana Škrablin, osnivačica Poliklinike GinOps i liječnica koja će voditi trudnoću davat će stručni osvrt na tijek trudnoće.

Pročitajte detaljna pravila natječaja.

Briga za zdravlje i sigurnost pacijenta na prvom mjestu

Polikliniku GinOps osnovala je prof. dr. sc. Snježana Škrablin, nakon prikupljenih 25 godina iskustva u struci kao voditelj Odjela za patologiju trudnoće Referentnog centra za perinatalnu medicinu Klinike za ženske bolesti i porode u Zagrebu.

Dr. Škrablin je specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist iz fetalne medicine i opstetricije, subspecijalist iz humane reprodukcije, profesor na Medicinskom Fakultetu u Zagrebu, gostujući profesor na Medicinskom Fakultetu u Osijeku, autor preko 150 znanstvenih radova, dobitnica zahvalnice za dugogodišnju stručnu i znanstvenu djelatnost na polju zaštite materinstva u Republici Hrvatskoj te ovlašteni sudski vještak.

U poliklinici GinOps kontinuirano prate tehnološka dostignuća i medicinsko znanje u svjetskim razmjerima, ne zaostajući za najboljim ustanovama u svijetu. Također, kontinuirano rade na svom razvoju i stručnosti kako bi osigurali usluge po najvišim svjetskim standardima te izbjegli i najmanji mogući rizik po zdravlje pacijenta. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.