Trudnoća Trudnica 30. rujna 2015.

Obavezna literatura za svaku trudnicu

Trudnica čitanje knjige
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jeste li dovoljno informirani o trudnoći i porodu? Želite ostati fit i tijekom trudnoće? Znate li da glazba pozitivno utječe na razvoj nerođenog djeteta? Koje ime nadjenuti svome djetetu? Za vas smo pripremili sve o ovim slatkim brigama

Koliko ste puta od žena oko vas čuli kako žele što prije zaboraviti porod ili slušali o lošim iskustvima u trudnoći?

knjige | Author: Promo Foto: Promo

Primalje štite prirodnost u trudnoći, porodu i babinju te promoviraju dojenje. Mi znamo da vas razdoblje trudnoće i poroda mogu osnažiti kao ženu i majku, pružiti vam samopouzdanje i učvrstiti obiteljske veze, stoga vam u knjizi "Moja trudnoća" donosimo sve važne informacije. Informirani, i vi možete biti aktivni sudionik u tom razdoblju, razumijeti što se događa, koje su mogućnosti i alternative i donositi odluke za sebe i svoje dijete te dobiti ono što želite. Ovu knjigu pisale su hrvatske primalje za žene i vaše obitelji, želeći odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći da trudnoću i porod doživite kao pozitivno, prekrasno iskustvo. Cijena ovog detaljnog vodiča kroz trunoću je 39,90 kuna.

knjige | Author: Promo Foto: Promo

Želite li u trudnoći ostati fit? Donosimo vam program prenatal pilatesa "Zdrava i fit u trudnoći", namijenjen treningu u vlastitom domu. Obuhvaća osnovne, nisko intenzivne vježbe za drugo i treće tromjesečje trudnoće. Osim snaženja mišića ruku i nogu, posebna pozornost pridaje se mišićima zdjeličnog i ramenog obruča te kralježnice. Ako nema izričitih ograničenja, program se, uz prethodno savjetovanje s liječnikom, može prakticirati do kraja trudnoće. Cijena knjižice i DVD-a je 29,90 kuna.

Knjižica "Glazba za bebe" donosi detaljne činjenice o dobrobitima glazbe te kako ona utječe na razvoj nerođenog djeteta, te djeteta u prvim godinama života, te sugerira roditeljima kako dijete potaknuti na bavljenje glazbom. Uz knjižicu se nalazi i CD sa smirujućom glazbom za bebe. Cijena knjižice i CD-a je 19,90 kuna.

knjige | Author: Promo Foto: Promo

knjige | Author: Promo Foto: Promo

Uz detaljno značenje svih imena, u knjižici "Najljepša dječja imena i njihovo značenje", odaberite svojoj bebi ime koje će joj najviše odgovarati. Saznajte odakle potječe određeno ime, koja su značenja, te pjesme i priče koje se s njime povezuju. Cijena knjižice je 6 kuna.

Sve naslove potražite u prodaji na kioscima i na mondo.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.