Trudnoća Trudnica 12. lipnja 2018.

Kako na potpuno drugačiji način liječiti ubode i ugrize insekata?

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

bite away® je patentirani medicinski proizvod koji na potpuno drugačiji način liječi ubode i ugrize insekata. Njegovo djelovanje temelji se na kratkotrajnom, koncentriranom djelovanju topline na usko ograničenom području kože

S današnjim temperaturama, nije teško zamisliti vrući ljetni dan, kao stvoren za kampiranje, piknik, planinarenje ili obično uživanje u prirodi. Odabrali ste savršeno mjesto za postavljanje dekice ili ležaljke u laganom hladu dok je sunce na zalasku. No, što je sunce niže, sve manje ostajete samo s društvom s kojim ste došli jer pojavljuju se komarci i drugi insekti željni druženja.

Nažalost, rijetko što uništi zabavu na otvorenom kao iritantan svrbež ili bol nakon ugriza insekta, ali nisu samo komarci ti koje treba držati na oku. Gorko sjećanje na lijep dan na otvorenom mogu ostaviti i pčele, ose, obadi i ostali insekti.

 | Author: Promo Foto: Promo

Vrlo je teško izbjeći ubode komaraca, osa, obada i ostalih napasnika, ali izbjeći se mogu neugodne posljedice njihovih uboda. zahvaljujući savezniku cijele obitelji – bite away® uređaju.

bite away® je patentirani medicinski proizvod koji na potpuno drugačiji način liječi ubode i ugrize insekata. Njegovo djelovanje temelji se na kratkotrajnom, koncentriranom djelovanju topline na usko ograničenom području kože. Keramička dodirna površina bite away® uređaja se postavlja na mjesto uboda ili ugriza na koži i zagrijava se nekoliko sekundi do oko 51°C. Pritom se potiču reakcije tijela koje ublažavaju bol i svrbež. Ako se primijeni odmah nakon ugriza ili uboda, simptomi se često u potpunosti mogu spriječiti. Ako se s primjenom započne i nešto kasnije, simptomi se mogu brže povući.

 | Author: Promo Foto: Promo

Elektronički uređaj bite away® je vrlo jednostavan za uporabu, a zahvaljujući djelovanju bez kemikalija, pogodan je za svakoga. Tako je prikladan i za trudnice, alergičare i djecu koja ga samostalno mogu primjenjivati od navršenih 12 godina. Zahvaljujući prikladnoj veličini u obliku olovke bite away® stane u svaku torbu, pa ga se može primijeniti tijekom bilo koje aktivnosti na otvorenom.

 | Author: Promo Foto: Promo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.