Trudnoća Porođaj 10. srpnja 2024.

Sladak video objašnjava što se dogodi kada pojedeš 'čarodno' sjeme lubenice

Foto: Screenshot: DEVON SPITTLE/YOUTUBE
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pogledaj prekrasan način na koji je ovaj par iskoristio priču 'starih žena' o sjemenkama lubenice kako bi zabilježili dolazak na svijet svoje malene djevojčice.

Mnogo je sjajnih fotografija i videzapisa koji govore o tome da je netko trudan, o spolu novoročenčeta ili o samom porodu, no ovaj videozapis zahtjevao je ozbiljnu razinu posvećenosti!

Devon Spittle zabilježio je napredovanje trudnoće svoje supruge kao rezultat jedenja nekih prilično čarobnih sjemenki lubenice, a zatim je na kraju prikazao dolazak na svijet njihove preslatke kćeri Poppy, prenosi Parents

Video ima preko tri milijuna pregleda i očito je da se dopao mnogima, a ako je i tebi trebala ideja kojom ćeš popratiti svoju trudnoću, svakako baci pogled na njihovu! Možda te inspirira, a možda ti se toliko svidi da ćeš ga i sama rekreirati!

Možda te zanima... Kad sam svojima rekla da sam trudna, željela sam tu emociju uhvatiti i zatvoriti u bocu... neprocjenjivu! Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.