Trudnoća Porođaj 20. kolovoza 2019.

Beba rođena na odmorištu na Istarskom ipsilonu

Foto: Facebook/Matej Damijanić
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Malena Amelie na svijet je došla u vozilu Hitne pomoći na putu prema Općoj bolnici Pula, na odmorištu Limski kanal

Sretnim događajima poput rođenja djeteta nekad prethode prave drame, pogotovo kad bebe ne mogu čekati da stignu do bolnice pa roditelje odluče iznenaditi u automobilu, helikopteru, autobusu ili taksiju. 

Tako se malena Amelie Damijanić kad odraste može pohvaliti da je na svijet došla na Istarskom ipsilonu, u vozilu Hitne pomoć na putu prema Općoj bolnici Pula, piše 24sata.

Možda te zanima... Beba rođena u vozilu Hitne na putu do mostarske bolnice Trudnoća

Porečka Hitna je preuzela rodilju i krenula za Pulu, tata Matej je vozio iza njih, no morali su stati na odmorištu Limski kanal pa se mala Amelie tako rodila u 00:43 sati u vozilu hitne pomoći.

"Neizmjerno smo zahvalni timu Hitne medicinske pomoći iz Poreča koja nas je presrela na ulazu na Istarski ipsilon u Višnjanu i preuzela moju suprugu. Tim su činili doktorica Maja, medicinska tehničarka Snežana i vozač Dragan te odradili i mnogo više no što se od njih traži, navodi se u poruci zahvale pod kojom su potpisani mama Leonela, tata Matej, sekica Aurora i novorođena Amelie", poručio je tata Matej za portal Parentium

Presudnu ulogu u rođenju vesele i zdrave djevojčice teške 3.380 grama odigrali su stručni zaposlenici porečke Hitne pomoći i dežurna telefonistica na centrali. Sve je izašlo u javnost jer je ponosni tata Matej Damjanić i želio javno zahvaliti medicinskom osoblju koje je pomoglo u rođenju njegove kćeri.

božena vlahek Možda te zanima... Šokantna ispovijest: 'Rodila sam u bolničkom WC-u' Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.