Trudnoća Liječenje neplodnosti 28. travnja 2016.

Podržite Tjedan borbe protiv neplodnosti

roda
Foto: Facebook/RODA - Neplodnost
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Akcija se provodi u prvom redu kao znak podrške osobama suočenim s dijagnozom neplodnosti te u cilju senzibilizacije javnosti na problem neplodnosti i zagovaranja boljih zakonskih rješenja ovog područja

Udruga Roda od 24. do 30. travnja 2016. održava svoj treći Tjedan borbe protiv neplodnosti, ove godine pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske i Ministarstva zdravlja. Ovu akciju Roda provodi u prvom redu kao znak podrške osobama suočenim s dijagnozom neplodnosti te u cilju senzibilizacije javnosti na problem neplodnosti i zagovaranja boljih zakonskih rješenja ovog područja. 

Posebni naglasak ovogodišnjem Tjednu borbe protiv neplodnosti žele dati geslom Medicinski potpomognuta oplodnja - nikad više svjetonazorsko pitanje. Udruga Roda vas poziva da svojim sudjelovanjem podržite ovaj tjedan te da se u što većem broju pridružite u šetnji Zajedno za plodnost! Prije same šetnje na Rodinom štandu na Trgu bana Jelačića moći ćete nabaviti bedževe, majice, razglednice s prikladnim porukama.

Ovogodišnji Tjedan borbe protiv neplodnosti podržao je i ZET u čijim će se tramvajima na displejima prikazivati prigodna poruka.
Sve informacije tijekom Tjedna borbe protiv neplodnosti dijelit ćemo na Facebook stranici Roda – Neplodnost na kojoj ćemo i ove godine objavljivati i priče osoba koje su iskusile neplodnost.

Tjedan borbe protiv neplodnosti 2016.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.