Trudnoća Beba u trbuhu 30. lipnja 2014.

Jednostavan, siguran i točan test – za vas i vašu trudnoću

trudnica
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Prenatalni test Harmony™ je rani i precizan test za Downov sindrom i druge trisomije, otkrivanje spola djeteta i nepravilnosti broja spolnih kromosoma. Ovaj trenutno najpouzdaniji test ne nosi rizik od pobačaja

  • Jednostavan krvni test
  • Već od 10. tjedna trudnoće
  • Otkriva vjerojatnost Down, Edwards i Patau sindroma
  • Otkriva spol djeteta
  • 100 posto siguran za dijete
  • 99 posto točan
  • Brzi rezultati – 8-10 dana

Trudnoća je poseban period u životu svake žene. Činjenica da ćete postati majkom čini vas sretnima, ali istovremeno i zabrinutima – hoće li s mojim djetetom sve biti u redu? Koja je vjerojatnost da ima neke od kromosomskih bolesti?

Odgovore na pitanja može vam dati Prenatalni test Harmony™ - jednostavan krvni test pomoću kojeg već s deset tjedana trudnoće možete s 99 posto sigurnošću otkriti vjerojatnost da li vaše dijete ima Down, Edwards ili Patau sindrom. Harmony test također otkriva spol djetetanepravilnosti broja spolnih kromosoma, a pogodan je za jednoplodne i blizanačke trudnoće, nastale prirodno ili uz neku od metoda umjetne oplodnje.

Postupak testiranja je jednostavan – izvadite krv kod vašeg ginekologa, u laboratoriju ili kod kuće, a rezultati analize stižu vam mailom za 8-10 dana. Ovaj test je trenutno najpouzdaniji test koji ne nosi rizik od pobačaja. Što se točnosti tiče – korak je do invazivnih pretraga poput amniocenteze odnosno biopsije korionskih resica koje međutim nose rizik od pobačaja veći od 1:300.

Harmony test obavlja se u više u 90 zemalja svijeta i trenutno je najpopularniji takav test u svijetu. Na hrvatsko ga je tržište plasirala tvrtka Medicorus d.o.o. u suradnji s tvrtkom Ariosa Diagnostics®, laboratorijem iz SAD‐a. U Fetal Medicine Centru u Londonu koristi ga i jedan od najpoznatijih perinatologa današnjice profesor Kypros Nicolaides. Profesor Nicolaides je otkrio tzv. nuhalni nabor odnosno kombinirani test - dosadašnji zlatni standard među neinvazivnim pretragama za otkrivanje Down sindroma.

Za detaljne informacije te narudžbe Prenatalnog testa Harmony™, obratite se svom ginekologu ili putem e‐maila info@medicorus.hr ili nazovite na besplatni broj telefona 0800 55 88.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.