13. travnja 2016.

Što sve jednoj bebi treba? Mjesec beba na Mondo.hr

Mjesec beba na Mondo.hr
Foto: Mondo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Igra, odmor i edukacija – bebi je potrebno sve, a Mondo.hr je ovaj mjesec odlučio posvetiti najmlađima uz super ponude igračaka, baby opreme i knjiga za djecu.

Kako počinje, a kako završava jedan dan u životu svake bebe? Ono u što smo sigurni jest da je zabavno, aktivno, veselo i dinamično, a upravo je takva i ponuda koju je Mondo.hr pripremio za vas i sve bebe.

Vesela igra može početi

Igra i učenje u jednom – svakoj maloj bebi edukativne su igračke neophodne. Za svoje klince i klinceze odaberite Fisher Price laptop za sveznalice ili šarene i nepravilne oblike koji će zaokupiti pažnju svake bebe već od 59,99 kn. Za male zubiće, tu je zvečka grickalica kao i podne puzzle za sigurnu igru na podu.

Najkvalitetnija baby oprema

Kolica za ugodne proljetne šetnje, nosiljke za zabavan, ali i aktivan odmor te pribor za hranjenje i higijenu samo su dio onoga što je bebi potrebno. U Mjesecu beba možete pronaći kolica već od 713,99 kn, omiljene junake poput Mickeyja, Snjeguljice i Hello Kitty za još veselije trenutke.

Priče koje će umiriti i uspavati svaku bebu

Veoma je važno čitati maloj djeci. U ponudi su bajke, slikovnice, knjige igračke čiji će tekstovi i slike nasmijati svaku bebu. Svima omiljene Mašine zgode kroz dan, a navečer priče za laku noć uz koje će beba lakše utonuti u san. Potražite knjige već od 9,90 kn.

Posjetite Mondo.hr jer ovaj je mjesec rezerviran za naše najmlađe i njihove super ponude.