04. studenoga 2015.

Star Wars, Minecraft, Friends... Složi i ti svoju LEGO priču

LEGO
Foto: Mondo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Star Wars, Minecraft, Friends Pop Stars i City Space samo su neki od novih LEGO tema. Mondo.hr je svoju ponudu obogatio kompletima za još veću radost slaganja.

Vole ih mali i veliki, uz njih je moguće složiti milijune kombinacija te pružaju isto toliko razloga za sreću. Mondo.hr je svoju ponudu obogatio novim LEGO kompletima od kojih svaki priča svoju priču.

Složi svoju LEGO priču

Sve malene klinceze sigurno će se zaljubiti u LEGO Friends Pop Star jer uz ove setove vaša miljenica može postati prava pop zvijezda, glazbeni producent, stilist te imati svoj autobus za turneje. Setovi su dostupni već od 119 kn.

Minecraft je zaludio milijune fanova diljem svijeta, a sada je dostupan i u LEGO obliku. Sagradite sklonište, zaštitite se od čudovišta, uputite se u pustinju i pazite se kada padne mrak. Minecraft setove potražite već od 149,99 kn.

Dok nestrpljivo očekujete izlazak novog Star Wars filma, pregledajte ponudu LEGO paketa kojima neće odoljeti nijedan pravi fan. Obi-Wan Kenobi, Darth Vader, vozila i sva ostala oprema spremno čekaju na vas već od 54,99 kn.

Pridružite se svemirskoj ekipi i otputujte u svemir uz LEGO City Space. Provjerite što je sve potrebno jednom astronautu, odaberite svoj space šatl ili vozilo kojim ćete proći cijelu površinu mjeseca. Komplete potražite već od 74,99 kn.

Posjetite Mondo.hr i pogledajte cjelokupnu LEGO ponudu.