Školarci Slobodne aktivnosti 05. lipnja 2015.

Pustio kosu za djecu oboljelu od raka i nije ga smetalo što izgleda kao curica

christian mcphilamy
Foto: Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Osmogodišnji Christian McPhilamy dvije godine je puštao kosu kako bi je mogao donirati djeci koja su izgubila kosu, a od svoje odluke nije odustajao unatoč tome što su ga druga djeca i odrasli zadirkivali da izgleda poput djevojčice

Osmogodišnji dječak Christian McPhilamy iz američke države Florida, čak dvije godine je puštao dugu kosu kako bi je mogao donirati za izradu perika za djecu koja su zbog bolesti ili nesreće izgubila kosu.

U dvije godine kad je imao dugu kosu, druga djeca, pa čak i odrasli su ga zadirkivali da izgleda poput djevojčice i govorili mu da se ošiša.

No hrabri Christian nije odustajao od svoje odluke koju je donio kad je imao samo šest godina. Tada je na televiziji vidio reklamu za dječju bolnicu St. Jude i odlučio da će pustiti kosu i donirati je djeci koja su izgubila svoju kosu.

Svoje duge konjske repiće poslao je u udrugu Children with hair loss koja besplatno izrađuje perike djeci koja su kosu izgubila zbog bolesti, požara i oboljelima od raka.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.