Školarci Vodič kroz ljetne kampove za djecu 27. lipnja 2017.

Besplatni ljetni programi za djecu u kinu Bibijada

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svake srijede i nedjelje tijekom ljetnih praznika, u kinu Europa održavat će se projekcije filmova za djecu, a djeca od 10 godina na dalje mogu se prijaviti i na radionice filmske kritike

Od 18. lipnja do 2. rujna, svake srijede i nedjelje u 17 h sati, najmlađi gledatelji moći će svoj dnevni boravak zamijeniti kinodvoranom i provesti cijelo ljeto ispred velikog platna kina Europa na besplatnim projekcijama. Zagreb Film Festival i kino Europa donose ukupno 23 projekcije, 8 filmskih naslova prikazanih tijekom godine u sklopu redovnog programa Kina Bibijada, projekcije animiranih filmova za najmlađe i za kraj ljeta pretpremijeru filma ‘Dan kada je moj otac postao grm’.

Već tradicionalno tijekom trajanja ljetnog programa prikupljat će se radovi mlade publike inspirirane odgledanim filmovima, te će prije zadnje projekcije, u subotu 2. rujna, biti organizirana izložba dječjih radova i nagrađivanje najvjernijih posjetitelja.

Kino Bibijada ovog ljeta donosi i dvije radionice filmske kritike s Višnjom Vukašinović, koje će se održati 5. srpnja i 30. kolovoza u francuskoj Medijateci (Preradovićeva 5) s početkom u 15 sati. Trajat će po dva školska sata te će se polaznici poslije uputiti u kino Europa na filmsku projekciju. Radionice su besplatne, namijenjene uzrastu 10+, a maksimalan broj polaznika je 10 filmoljubaca i filmoljupki. Prijave za radionice počinju 18. lipnja, a prijaviti se možete na bibijada@zagrebfilmfestival.com.

Također, projekcije filmova u Kinu Bibijada bit će popraćene razgovorom o filmu s moderatoricama Sanjom Pilić, Sarom Stanić i drugima.

Filmovi iz ljetnog programa namijenjeni su dobnim skupinama 3+, 6+, 7+, 8+, 10+ i 12+, iako će ove tople, duhovite, dirljive i poticajne ljudske priče nesumnjivo biti zanimljive svim generacijama.

Ulaz je slobodan uz prethodno preuzimanje besplatnih ulaznica na blagajni kina Europa. Broj besplatnih ulaznica je ograničen.

Više o ljetnom programu saznajte na Facebook stranici Kina Bibijada, a raspored projekcija provjerite na njihovoj stranici.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.