Školarci Slobodne aktivnosti 05. listopada 2018.

Video: Kako smo se proveli na najvećem Pikniku za školarce!

Foto: promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sajam radosti bez granica za djecu i roditelje, Growing Up, trajao je od 14. do 16. rujna, a u sklopu njega 24sata organizirao je i Piknik za školarce. Mališani su uživali sa Zdravoljupcima, djevojčice su postajale princeze... I svi su složni - jedva čekaju još jedan piknik

Veselo je bilo u svakom kutku, a više od 5000 mališana u pratnji roditelja posjetilo je ovogodišnji Piknik za školarce i sajam Growing Up na Zagrebačkom Velesajmu.

Djeca su uživala u brojnim zanimljivostima koje su mi pripremili organizatori u suradnji s partnerima. U bogatom programu bilo je edukativnih aktivnosti, humanitarnih akcija, ali i zabave, plesa, pjevanja i nagrada te sudjelovanja u sportskim i robotičarskim radionicama.

 | Author: promo Foto: promo

Nakon veselog ovogodišnjeg druženja, mališani su složni - jedva čekaju još jedan Piknik za školarce i sajam radosti bez granica za djecu i roditelje - Growing Up, koji se održao pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i pokroviteljstvom Ministarstva unutarnjih poslova.  

Možda te zanima... Piknik za pamćenje - više od 5000 mališana na Velesajmu Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.