Školarci Slobodne aktivnosti 15. svibnja 2020.

Otvoren prekrasan dječji zabavni park na Jarunu

1/4
Foto: Lunapark Čarli
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dođite i razveselite svoju djecu posjetom najljepšem zabavnom parku – lunaparku Čarli na Jarunu.

Nakon dugo vremena koje smo morali provoditi u zatvorenim prostorijama, došlo je vrijeme da možemo izvesti svoju djecu i osigurati im kvalitetno vrijeme na otvorenom. Stoga je sjajna vijest da je otvoren najljepši zabavni park – lunapark za djecu na samom ulazu na Jarunsko jezero.

Sukladno propisima i uputama za sve posjetitelje su osigurana dezinfekcijska sredstva kao i upute o pravilnom držanju razmaka. Svi djelatnici rade s rukavicama i maskama tako da je sigurnost svih posjetitelja na najvećem mogućem nivou.

U zelenoj oazi svojim posjetiteljima nudi naprave za sve generacije. Očekuju Vas vrtuljci , neizostavni Autići, Kuća smijeha, Baloni, Bungee jumping, Simulatora 7d pa sve do atraktivne naprave samo za najhrabrije – Ranger.

 | Author: Lunapark Čarli Foto: Lunapark Čarli

Kroz nekoliko tjedana na lokaciju dolaze i dvije nove naprave. Sky flayer koji će Vas provozati na 45 metara i osigurati Vam panoramsku vožnju za sjećanje. Za sve željne ugodnog adrenalina stiže i najveći tobogan u Hrvatskoj koji će biti prva takva naprava u Hrvatskoj.

Uz same naprave vikendom će biti organizirane radionice i predstave za djecu, a čiji ćemo raspored moći vidjeti na njihovim službenim FB stranicama.

Lunapark Čarli

Zabavni park otvorio je svoja vrata u četvrtak 14.5., te će na navedenoj lokaciji ostati sigurno sljedećih mjesec i pol. Uz sva tehnološka napredovanja, i dalje Lunapark predstavlja najveću radost djeci svih uzrasta. Stoga ako niste otputovali, odvedite i razveselite svoju djecu posjetom ovom prekrasnom Zabavnom parku.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.