Školarci Slobodne aktivnosti 08. siječnja 2024.

Wonka: Film koji će razveseliti i zabaviti i djecu i roditelje

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Radnja filma "Wonka" događa se godinama prije priče Charlie i tvornica čokolade i prati mladog Willy Wonku. Inače poznatog proizvođača najfinije i najčudnovatije čokolade na svijetu. Kroz čaroliju, glazbu i neizmjernu ljubav prema čokoladi upoznajemo Wonku i njegov san. Kroz komične situacije pratimo nedaće koje su ga sve snašle na njegovom putu i skoro poljuljale njegovu vjeru u sebe. Isto tako upoznajemo i likove koji iako se čini da se nasumično pojavljuju, zapravo postaju ključni u ostvarenju njegove želje.

Mašta, upornost, prijateljstvo i povjerenje u sebe i svoje sposobnosti su ideje koje se provlače kroz film i prenose gledateljima. Ovo je jedan pravi obiteljski film koji će zasigurno razveseliti i zabaviti i djecu i roditelje, a pogotovo ljubitelje čokolade. I ako pri tome još volite i mjuzikle, onda vas očekuje prava poslastica.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Za djecu: 8+.

Za roditelje: Zabavni likovi, slapstick gegovi i smiješne doskočice.

Nasilje: Nasilja ima u nekim scenama gdje čokoladni kartel nastoji osujetiti Wonkine planove. Na primjer zatvore ga u spremište čokolade i puste ga da se utopi u čokoladi.

Zastrašujući prizori: Nema zastrašujućih prizora.

Rječnik: Rječnik je primjeren djeci.

Seks: Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode.

Tempo: Tempo je prilagođen i manjoj djeci.

Možda te zanima... Kada je pravo vrijeme za prvi odlazak u kino? Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.