Školarci Slobodne aktivnosti 30. kolovoza 2024.

Napokon je objavljen trailer za treći nastavak Sonica

Foto: YouTube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Paramount Pictures objavio je prvi službeni trailer za Sonic the Hedgehog 3 u kojem konačno vidimo i Shadowa na više od nekoliko sekundi!

Trailer je u jednom danu pogledan više od šest milijuna puta. Radnja novog Sonica još nije službeno objavljena, ali prema traileru vidimo da se Sonic, Tails i Knuckles moraju udružiti s nekadašnjim neprijateljem, Eggmanom, kako bi pobijedili novu prijetnju, Shadowa – snagom s kakvom se nikad dosad nijedan od njih nije susreo. Uz hrpu scena borbi, tu su i one zabavne koje će svakako oduševiti obožavatelje ove ekranizacija video igrice.

Scenarij za film napisali su Pat Casey, Josh Miller i John Whittington. Ben Schwartz opet je posudio glas omiljenom Sonicu, a tu su još Idris Elba kao glas za Knucklesa, Colleen O'Shaughnessey opet je posudila glas Tailsu. U filmu se još pojavljuju Tika Sumpter, Tom Butler, James Marsden, Alyla Browne, Jim Carrey, Lee Majdoub, Adam Pally, Shemar Moore, Krysten Ritter i druge zvijezde.

Film stiže u kina u prosincu 2024. godine.

Možda te zanima... Sjajne vijesti: Snima se nastavak popularnog Dnevnika Pauline P. Školarci
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.