Školarci Slobodne aktivnosti 19. travnja 2016.

Kazališne daske odgovaraju na pitanja desetogodišnjaka

paulina
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kao i istoimena hit -knjiga za osnovnoškolce, glazbena predstava govori o nizu običnih i neobičnih zgoda iz života desetogodišnjaka

Pauline P., domaći pandan Adrianu Moleu, nesumnjivo je jedna od najpopularnijih junakinja dječje literature. Da su je zavoljeli i na sceni kazališta Žar ptica potvrđuje više od 60000 gledatelja od premijere 2005. do danas. U petak 22. travnja održat će se svečana 300. izvedba velikog tinejdžerskog hita 'Dnevnik Pauline P.' prema bestseleru Sanje Polak i u režiji Snježane Banović.

Ljubav između publike i Pauline P. svojevrstan je fenomen koji traje i ona je najdugovječnija, najgledanija i najizvođenija dječja predstava u Hrvatskoj. 

paulina | Author: Promo Foto: Promo

I kao što Paulina Sanje Polak poput hrvatskog Adriana Molea želi svoje sretne i manje sretne trenutke sačuvati zauvijek, predstava želi upozoriti na mnoga pitanja desetogodišnjaka na koje odrasli nemamo odgovora ili za koje prečesto tvrde da nemaju vremena na njih odgovarati.

Predstava je namijenjena za dob od 7 do 12 godina, kroz život pun svakodnevnih peripetija vodi nas slatka brbljavica Paulina P., zapisujući svoje i tuđe životne situacije oštrim perom u svoj dnevnik.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.