Školarci Slobodne aktivnosti 27. svibnja 2024.

Imaginarni prijatelji - Svakako će nasmijati djecu, a i odraslima izmamiti osmjeh

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Film Imaginarni prijatelji je jedan pravi obiteljski film. Glavna junakinja, trinaestogodišnja djevojčica otkriva da ima jednu posebnu moć i nastoji je iskoristiti kako bi imaginarne prijatelje spojila s njihovom djecom. Međutim, ubrzo shvaća, da nisu samo djeca ta kojima su oni prijeko potrebni, već da ih i odrasli trebaju. Zapleteni su svijet odraslih koji je prepun stresa, žurbe i nadmetanja potrebni su im kako bi osvijestili i doživjeli mala čuda i ljepotu koju im život donosi svakog dana. Mašta kao sredstvo za oblikovanje sretnijeg i ispunjenijeg života, kako djece tako i odraslih, je nešto što se također provlači kroz cijeli film.

Simpatični i zaigrani imaginarni prijatelji svakako će nasmijati djecu, a i odraslima izmamiti osmjeh. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Za djecu: 7+.

Za roditelje: Zabavni likovi, slapstick gegovi i smiješne doskočice.

Nasilje: Nasilja nema.

Zastrašujući prizori: Nema zastrašujućih prizora.

Rječnik: Rječnik je primjeren djeci.

Seks: Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode.

Tempo: Tempo je prilagođen i manjoj djeci.

Možda te zanima... Treba li pogledati crtane filmove prije djece? Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.