Školarci Slobodne aktivnosti 28. svibnja 2016.

Djeca mogu naučiti snimati filmove i otkriti filmsku magiju

Froom filmske radionice
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pustite svoje mališane da i ove ljetne praznike zaplove nemirnim vodama filmske umjetnosti s iskusnom posadom koju čine snimatelji, montažeri, glumci, dramaturzi i psiholozi

Vesela posada Frooom! filmskih radionica će se i ove godine usidriti u kino EUROPA, Tuškanac i Rokov perivoj gdje će ponuditi cjelodnevnu filmsku zabavu najmlađim zagrebačkim stanovnicima.  

Na Frooom!u se igramo, diskutiramo, radimo na razvoju scenarija, glumimo, učimo o kadrovima, perspektivama i montaži te crtamo i snimamo. Zajedno stvaramo nove gradove i svjetove, otkrivamo filmsku magiju te gledamo filmske klasike namijenjene dječjem uzrastu.

Plovimo na valovima filmske kreativnosti i razonode puna 4 tjedna te nudimo početnu, naprednu i majstorsku filmsku galiju. Uplovljavamo svako jutro već od 8:00, kada nam roditelji prije posla dovedu naše članove posade te isplovljavamo u 16:00 kada te iste članove posade vraćamo njihovim roditeljima.

Termini radionica su:

  • 13. lipnja do 17. lipnja
  • 20. lipnja do 24. lipnja
  • 27. lipnja do 1. srpnja
  • 4. srpnja do 8. srpnja

Svaka radionica traje jedan tjedan te se u svakom tjednu odvijaju, simultano, početna, napredna i majstorska radionica. Početna i napredna radionica prilagođene su mališanima od 8 do 12 godina, dok je majstorska radionica namijenjena filmskim kužatorima od 10 do 14 godina.

Froom filmske radionice | Author: Promo Foto: Promo

Svoje buduće filmske meštre možete prijaviti e-mailom frooom.filmskaradionica@gmail.com. Potrebno je samo upisati ime, prezime i starost djeteta, ime, prezime i kontakt roditelja te termin željene radionice. Prijavu možete izvršiti i putem web stranice FROOOM!-a Za sva pitanja i/ili prijave nazovite 01 464 02 62 (Frooomovksa Galija), 091 5180 111 (mali od palube - Vedran), 098 1658 186 (kapetan – Boris). 

Cijena radionica za sudionike/ice koji se prijavljuju do 06.06.2016. iznosi 680 kuna. Nakon 06.06.2016. cijena tjedne filmske radionice iznosi 780 kuna. Sve o dodatnim popustima i pogodnostima saznajte na službenoj stranici Frooom!a.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.