Školarci Slobodne aktivnosti 10. srpnja 2016.

Budi i ti mali eko vrtlar - besplatne vrtlarske radionice za djecu

vilibald vrtlari
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Prijavite se i dođite jer na besplatnim vrtlarskim radionicama ćete se odlično zabaviti, vrijedno raditi u ovom veselom vrtu, kreativno se zabaviti u raznim radionicama, puuuuno naučiti i ubirati plodove vrijednog rada u vrtu

I ove godine Udruga Vilibald u suradnji s Arena Centrom poziva djecu da se sa svojim mamama, tatama, bakama prijave na besplatne vrtlarske radionice za djecu u najveselijem i najšarenijem vrtu u gradu, Urbanom vrtu Arena Centra.

Prijavite se i dođite jer na besplatnim vrtlarskim radionicama ćemo se odlično zabaviti, vrijedno raditi u ovom veselom vrtu, kreativno se zabaviti u raznim radionicama, puuuuno naučiti i ubirati plodove vrijednog rada u vrtu.

vilibald vrtlari | Author: Promo Foto: Promo

Radionice će se održavati u popodnevnim satima od 18:30 do 20:00 sati, prema kalendaru događanja:

Srpanj 12.7., 19.17., 26.7.
Kolovoz 2.8., 23.8.
Rujan 6.9., 13.9., 20.9.

Mjesto vrtlarenja: Urbani vrtovi Arena Centar (SZ centra preko puta ulaza u garažu). Prijaviti se možete putem e-maila vrt@vilibald.hr.

NAPOMENA: U slučaju kiše, mogućnost promjene termina održavanja radionica. Sve izmjene biti će objavljene na www.vilibald.hr i www.arenacentar.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.