Školarci Slobodne aktivnosti 20. rujna 2016.

Besplatna škola softballa za djecu

Softball
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Besplatni period prilika je za djecu i roditelje da se upoznaju s trenerima, uvjetima i programom te provjere predispozicije i sklonost djeteta prema ovom sportu

U cilju upoznavanja djece sa softballom i razvoja djece kroz sport, Softball klub “Princ“ iz Zagreba, nudi besplatnu školu softballa u periodu od mjesec dana. Besplatni period prilika je za djecu i roditelje da se upoznaju s trenerima, uvjetima i programom te provjere predispozicije i sklonost djeteta prema ovom sportu.

Kada je pravo vrijeme za sport, tečaj stranog jezika ili zbor?

Osim besplatnog perioda krenuli su i redovni upisi, a softball klub “Princ” svakom djetetu koje se nakon besplatnog perioda učlani u redoviti program kluba poklanja majicu sa logotipom kluba. Redovna škola softballa traje do kraja školske godine 2016/2017. odnosno sa polaznicima se prolazi zimski i proljetni ciklus. U obje škole softballa mogu se upisati djeca od 8 do 12 godina. 

U proljetnim mjesecima redovna škola se odvija na vanjskim terenima i u dvorani, a tokom ljetnih praznika treninge održavaju isključivo na terenima kluba koji se nalaze u sklopu ŠRC Jarun. Treninge vode stručni i školovani treneri. Sve rekvizite (palice, loptice i druga pomagala) osigurava klub.

Treninzi:

  • Ponedjeljak - Osnovna Škola Prečko 15:50 – 17.25
  • Utorak - Osnovna Škola Prečko 15:50 – 17.25 
  • Četvrtak – OŠ Oranice – 18:30-20:10 
  • Petak – OŠ Matija Gubec – 17:30 – 19:00 
  • Subota OŠ Meštrović – 17:00- 19:00 

Više informacija možete pročitati na stranici kluba Softball Klub Princ

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.