Školarci Škola 24. rujna 2021.

Video: Mama na urnebesan način opisala šest tipova očeva koje sigurno susrećeš pred školom!

Foto: TikTok snimka zaslona ; Urnebesan video o različitim tipovima roditelja
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Genijalan video ove mame, nasmijat će te do suza, garantiramo!

Kada je riječ o tipovima roditeljima, postoje određeni stereotipi, no čini se da su popularni stereotipi ponekad zaista istiniti! Mama po imenu Amy-Jo Simpson odlučila je snimiti seriju šaljivih videozapisa u kojima pokazuje različite tipove roditelja (majka i očeva) koji dolaze po djecu u vrtić ili školu. Videozapisi oduševili su brojne gledatelje, a mnogi su se složili da su njezini šaljivi opisi, zaista realni i istiniti! 

Možda te zanima... Kako izgleda brak i život nakon dolaska bebe? Ove ilustracije će te nasmijati do suza! Roditelji

U prvom videu, Amy-Jo opisuje različite tipove očeva koji dolaze po djecu u školu. Prvi na redu je tata koji nosi široku odjeću i šiltericu okrenutu naopako. Zatim je opisala tatu koji uvijek dolazi po djecu na biciklu i koji s oduševljenjem maše svojoj djeci s bicikla, odjeven u sportsku odjeću. Potom su tu i zbunjeni očevi, koji nikad nisu sigurni jesu li stigli u pravo vrijeme. Zatim imamo uvijek sređene očeve koji se potajno dopadaju svim mamama zbog svog blistavog osmijeha. Amy-Jo je imitirala i tatu vojnika, a posljednji je tata koji cijele godine dolazi po dijete u japankama i kratkim hlačama.

Ako se želiš nasmijati do suza, svakako pogledaj videu u nastavku. 

@amyjosimpson

By popular demand, here is the dad version. The list goes on! 😂 ##dads ##schoolmum ##schooldads ##foryou ##foryourpage ##parenting ##dadgoals ##funnymum ##dadimpersonating ##schoolrunmum ##differentmums ##differentdads

♬ Mama Said - Lukas Graham

Ispod objave su se nizali šaljivi komentari očeva, a mnogi od njih su pronašli i sebe u duhovitim opisima: "Ja sam zbunjeni tata. Čak sam se jednom pojavio u pogrešnoj školi", "Da budem iskren, mislim da svi potajno mislimo da smo onaj četvrti koji se potajno sviđa svim mamama", "Prijavljujem se kao tata biciklist". 

Amy-Jo je potom sličan video snimila i za mame, a sigurni smo da ćeš pronaći neke svoje poznanice u njezinim duhovitim opisima. Video prenosimo u nastavku.

@amyjosimpson

I know which one I am! 🏃🏼‍♀️ Which mums did I miss?! ##fyp ##foryou ##schoolmums ##differentmums ##mumof2 ##schoolrunmum ##funnymum ##essexfamily ##freepeople

♬ Mama Said - Lukas Graham

 

Možda te zanima... Domaća zadaća djeteta iz Hrvatske postala je hit zbog jedne (urnebesne) rečenice! Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.