Vrtić 06. srpnja 2021.

Domaća zadaća djeteta iz Hrvatske postala je hit zbog jedne (urnebesne) rečenice!

Foto: Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dječja iskrenost i spontanost uvijek nam izmame osmijeh na lice!

Dječja iskrenost nema granica, a posljednji primjer da je tome tako nasmijao je cijelu Hrvatsku. Naime, dječak je dobio zadatak opisati svoju mamu, a fotografija njegovog iskrenog rješavanja zadatka dijeli se na društvenim mrežama, i to zbog jednog urnebesnog odgovora.

Tako je dijete u zadaći otkrilo da njegova mama ima 43 godine,  zelene oči i plavu kosu. Kada je riječ o hrani, njegova mama najviše voli jesti tortilje, a čini se i da voli peći kolače. Najviše uživa u ispijanju biljnog čaja i džin tonika. Kao i mnoge druge mame, usrećuje je kada njezino dijete pospremi svoju sobu.

No, najsimpatičniji dio je u kojem dječak iskreno odgovara na pitanje što njegova mama najčešće govori. "Ona uvijek kaže... Isuse Bože i je*em ti mater", napisao je dječak, a mnogi su na njegov iskren odgovor zaplakali od smijeha.

Mnoge su se mame u komentarima složile da je dječja iskrenost, spontanost i opuštenost preslatka, ali i urnebesno smiješna.

 

Možda te zanima... Nasmijat će te do suza: Urnebesne dječje izjave o spolnim organima Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.