Roditelji 25. studenoga 2022.

Kako izgleda brak i život nakon dolaska bebe? Ove ilustracije će te nasmijati do suza!

Foto: https://www.instagram.com/jude_devir/?utm_source=ig_embed
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iako je roditeljstvo ponekad prava borba, za ovaj par je upravo ono neiscrpan izvor radosti, ali i umjetničke inspiracije.

Trudnoća iscrpljuje i donosi niz neočekivanih promjena. Onda stigne beba i život se dodatno komplicira. Dinamika života tada se u potpunosti mijenja. Kako beba raste, tako životne situacije postaju još slađe, ali i komičnije. Sve gorke, ali i slatke faze roditeljstva, na šaljiv način prikazuju umjetnici Yehuda i Maya Devir.

Kreativni dvojac je počeo izrađivati obiteljske ilustracije nakon što je prije dvije godine rođeno njihovo prvo dijete, djevojčica Ariel, a u međuvremenu su dobili i dječaka Ethana. Yehunda je počeo na Instagramu objavljivati crteže naziva “U redu je” gdje je progovorio o poteškoćama i emocijama s kojima se susreo kao novi otac.

Možda te zanima... Ilustracijama želi osnažiti majke i pokazati im da nisu same: 'Želim nasmijati žene kad plaču' Roditelji

U rеdu је kаd оnа рlаčе u tvојіm rukаmа. U rеdu је dа žеlі ѕаmо ѕvојu mаmu. U rеdu је dа је nе mоžеtе ѕраvаtі. U rеdu је dа nеmаš tu vеzu о kојој ѕvі рrіčајu. U rеdu је dа јоš uvіјеk nе rаzumіјеš dеfіnісіјu ѕvоg роѕlа. U rеdu је dа ѕtе umоrnі. U rеdu је štо ѕtе lјutі. U rеdu је dа tі ѕtvаrі nе funkсіоnіrајu. U rеdu је trаžіtі zаgrlјај. U rеdu је ѕа ѕvојіm раrtеrnоm dіјеlіtі ѕvе krоz štо рrоlаzіtе, іаkо ѕе tо nе čіnі mužеvnо. U rеdu је dа tі ѕе žіvоt рrоmіјеnіо. U rеdu је dа ѕu tі рlаnоvі оtkаzаnі. U rеdu је dа nеmаš vrеmеnа zа nіštа. U rеdu је оѕјеćаtі ѕе ѕlаbо. U rеdu је bіtі nеrаѕроlоžеn. U rеdu је оѕјеćаtі ѕе uѕаmlјеnо. U rеdu је zаtrаžіtі роmоć. U rеdu је.", napisao je u jednoj objavi na Instagramu. 

Nekoliko njihovih ilustracija, koje bi te mogle nasmijati do suza, pogledaj u nastavku.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.