Školarci Škola 17. svibnja 2019.

IZZI u školu: Kako novu generaciju motivirati na učenje?

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

IZZI obrazovni sadržaji osmišljeni su za potrebe suvremenih školaraca i predškolaraca, promiču istraživački pristup, zadržavaju pažnju interakcijom, potiču na angažman i njeguju prirodnu dječju radoznalost

Cjelovito učenje kod novih generacija djece postiže se upotrebom tiskanih i digitalnih obrazovnih materijala koji čine dokazano najuspješniju metodu usvajanja i prenošenja znanja. Obrazovne materijale koji odgovaraju na zahtjeve i izazove suvremenog odgoja i obrazovanja, predstavila je nakladnička kuća Profil Klett. Nazvani su IZZI, poručujući time da učenje može biti: interaktivno, zanimljivo, zabavno i inkluzivno. 

IZZI obrazovni sadržaji osmišljeni su za potrebe suvremenih školaraca i predškolaraca, promiču istraživački pristup, zadržavaju pažnju interakcijom, potiču na angažman i njeguju prirodnu dječju radoznalost. Mogu se koristiti u svim školama i domovima u Hrvatskoj, na svim uređajima – čak i bez stalnog pristupa internetu!

IZZI udžbenici i digitalni obrazovni sadržaji namijenjeni su djeci od 1. do 8. razreda osnovne škole, a svakom učitelju omogućuju pouzdanu i praktičnu potporu u prenošenju znanja, organizaciji nastave i pronalasku adekvatnog pristupa svakom pojedinom učeniku, uključujući djecu s posebnim potrebama. 

Za djecu od 5. do 8. godine razvijena je radna bilježnica IZZI u školu, koja uključuje kod za pristup IZZI u školu digitalnim obrazovnim sadržajima na www.izzi.hr. Web lokacija potpuno je sigurna i sadrži mnoštvo edukativnih i zabavnih zadataka uz koje učenje postaje – IZZI!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.