Školarci Razvoj od 7. do 14. godine 12. kolovoza 2019.

Šestogodišnjak poslao jaku poruku ispisanu na majici za prvi dan škole

Foto: Facebook/Unfading adornments
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Hoćeš li mi napraviti majicu na kojoj piše 'Bit ću ti prijatelj' da sva djeca koja trebaju prijatelje znaju da sam ja tu za njih'

6-godišnji dječak po imenu Blake ističe snagu ljubaznosti i prijateljstva upravo na prvi dan škole. Prošlog tjedna Blakeova majka, Nikki Rajahn, objavila je na Facebooku fotografiju svog sina u majici na kojem piše "Bit ću ti prijatelj"

Ova majka i sin zajedno su odlučili realizirati njegovu ideju. Mali Blake je htio majicu s točno određenom porukom.  Na svom Facebook profilu je podijelila fotografiju na kojoj je njezin šestogodišnji sin koji nosi narančastu majicu s natpisom "Bit ću ti prijatelj".

"Moram se pohvaliti svojim sinom. Rekla sam mu da ću mu za početak školske godine napraviti majicu kakvu god želi. Najdraži su mu motivi košarke i nogometa", otkrila je njegova mama Nikki, inače vlasnica tvrtke koja radi personalizirane predmete i na majice može otisnuti što god poželite.  Malo je razmislio i rekao: "Hoćeš li mi napraviti majicu na kojoj piše 'Bit ću ti prijatelj' da sva djeca koja trebaju prijatelje znaju da sam ja tu za njih? Nikada ne podcjenjujte veličinu srca svojeg djeteta", stoji u postu ispod fotografije. 

"Želim osigurati da sva zlostavljana djeca znaju da već imaju makar jednog prijatelja", rekao je Blake. 

imgur Možda te zanima... Prije i poslije: Urnebesne fotografije pokazaju kako je prošao prvi dan škole Školarci

Kad je mama napravila majicu, Blake ju je odmah odjenuo, a fotografija je završila na internetu i oduševila korisnike koji gestu ovog dječaka smatraju predivnom.

"Kad sam objavila ideju mog sina, prodala sam nekoliko takvih majica i to sam rekla Blakeu", ispričala je njegova mama. "Odlično. sad će sve više i više ljudi imati sve više i više prijatelja", komentirao je Blake. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.