Školarci Razvoj od 7. do 14. godine 06. svibnja 2016.

5 zabavnih načina kako se zbližiti sa svojom tinejdžericom

majka mama kći tinejdžer mobitel
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Radite zabavne stvari koje će vam pružiti sjajnu priliku da se povežete s kćeri i date joj do znanja da ćete uvijek biti tu za nju

Vrlo je važno da se povežete s kćeri i date joj do znanja da ćete uvijek biti tu za nju. Sljedeće zabavne stvari će vam pružiti sjajnu priliku da se zbližite s vašom tinejdžericom.

1. Shopping

Sve djevojčice vole kupovinu. To je najbolja stvar koju možete napraviti sa svojom kćeri tinejdžericom, a u kojoj ćete uživati.

2. Odlazak na kavu

Vaša kćer će u tome vrlo uživati jer će se osjećati odraslo dok ispija ovaj napitak, i za nju će to ostati u lijepom sjećanju. Odlazak na kavu je sjajan način da se zbližite.

3. Gledajte film koji se njoj gleda

Zabavno je gledati svijet očima svoje kćeri tinejdžerice. Vjerojatno neće izabrati film koji se vama gleda, ali ćete malo bolje upoznati njezin svijet i interese.

Poslušna djeca imat će probleme u ljubavnim vezama

4. Napravite nešto zajedno

Vaša tinejdžerica je u godinama kada je radoznala i želi naučiti nove stvari. Iskoristite to kako biste zajedno nešto ispekli ili napravili kolače. Ona će uživati isto koliko i vi.

5. Pričajte

Izdvojite vrijeme da razgovarate sa svojom kćeri. Jako je važno da vam se ona može otvoriti i imati povjerenja u vas da vam kaže bilo što.

Obitelj je najvažnija za razvoj samopoštovanja

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.