Školarci 20. listopada 2023.

Međunarodna izložba modela od LEGO® kockica oduševit će sve zaljubljenike u legiće!

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Međunarodna izložba modela od LEGO® kockica BRICK SHOW u Family mallu oduševit će djecu, roditelje i sve istinske zaljubljenike u legiće!

Razišljate kako možete provesti ovaj vikend s klinicima? A što kažete na izložbu popularnih legića? Impozantna izložba modela od LEGO kockica BRICK SHOW ponovo se održava u Family mallu 21. i 22. listopada, a predstavit će carstvo legića od čak tri milijuna kockica na još većem prostoru od 1.500 m2.

Izložba LEGO® kockica u Family mallu nudi jedinstveni zabavan događaj koji veseli male i velike te pruža priliku za razgledanjem najatraktivnijih RC modela, spektakularnih eksponata od legića, te za interaktivnu zabavu namijenjenu najmlađima, a sve to u organizaciji Kluba Kockice.

 | Author: Promo Foto: Promo

Što vas sve čeka na LEGO izložbi?

‘Kockice’ su prvi i jedini klub koji okuplja LEGO® entuzijaste u Hrvatskoj, a neki od njihovih članova na Izložbi će predstaviti senzacionalne modele - od raznih diorama do dvorca Hogwarts i Eiffelovog tornja. U postavu će im se pridružiti kolege iz Njemačke LBRICK, zatim klub Skockani iz Srbije, Kocke klub iz Slovenije, TVG Brick Team iz Italije kao i druge rado viđene ekipe iz Srbije i Hrvatske.

Ovi strastveni članovi klubova i entuzijasti oživjet će animirane likove poput Mickey Mousea, Minnie Mouse, ali i dvorce, policijske postaje, te druge zanimljivosti kakve samo mogu stvoriti ljubitelji najdražih nam kockica.

 | Author: Promo Foto: Promo

Na posebnom odjelu najmlađi će se moći okušati u vožnji bagera, kamiona, autića preko aplikacije na pametnom telefonu ili preko daljinskog upravljača.

Osim uzbudljivih prizora koje će oživjeti LEGO® kockice djeca će se moći zabaviti u posebnim igraonicama, a za vrijeme trajanja izložbe bit će dostupna tombola s vrijednim nagradama.

Kako bi zabava potrajala, u Family mallu moći će se kupiti LEGO® kockice i tako djeci kod kuće omogućiti beskrajnu zabavu, potaknuti njihovu kreativnost i utjecati na njihov razvoj samopouzdanja.

 | Author: Promo Foto: Promo

Cijena ulaznice iznosi 2,5 eura. Radno vrijeme u subotu je od 10 do 20 sati te u nedjelju od 10 do 18 sati.

Postoji li uopće slično iskustvo od onog koje nam pružaju omiljene LEGO® kockice? Prepustite mu se u omiljenom društvu 21. i 22. listopada u Family mallu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.