Vrtić 22. ožujka 2023.

Edukativne knjižice LEGO® - dobitna kombinacija u kojoj će uživati cijela obitelj

Foto: Školska knjiga
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U Mjesecu dječje knjige u Školskoj knjizi snižene su cijene slikovnica, društvenih igara i igračaka među kojima ističemo dvadesetak knjižica LEGO® koje uz čitanje potiču razvoj motoričkih vještina i kreativnosti

Promišljeno odabrani naslovi uglednih svjetskih i domaćih autora, nagrade za najbolje ilustracije i tekstove te vrhunski prijevodi i briga za jezik jamče djeci, roditeljima, odgojiteljima i učiteljima da su slikovnice Školske knjige pouzdani i provjereni izvori na zajedničkom putovanju u svijet priča, umjetnosti, znanosti i tehnologije te održiva razvoja. 

Svi naslovi prate razvoj i sklonosti djece prema njihovoj dobi, a posvećeni su raznolikim temama iz umjetnosti, znanosti, ekologije, psihologije i drugih područja važnih za cjelovit razvoj djeteta. 

Mjesec dječje knjige u Školskoj knjizi idealna je prilika da se najmlađi čitatelji upoznaju s bogatim nakladničkim programom vodeće hrvatske izdavačke kuće te da čitanje počnu doživljavati kao radost, istraživanje i zabavu. Najkvalitetnije slikovnice, ilustrirane knjige i priručnici za djecu i roditelje u izdanju Školske knjige i drugih izdavača sniženi su do čak pedeset posto u Mjesecu dječje knjige u svim knjižarama i webshopu Školske knjige do 31. ožujka. Po sniženim se cijenama mogu nabaviti i popularne društvene igre i igračke. 

Među različitim izdanjima izdvajamo dva serijala slikovnica i edukativnih knjižica koja će oduševiti čak i onu djecu kojoj čitanje nije omiljena aktivnost. 

 | Author:

Kolekcija LEGO® sadržava dvadesetak knjižica s privlačnim aktivnostima za razvoj motoričkih vještina, edukativnim pričama i stripovima, zagonetkama, bojankama, prepoznatljivim figuricama i atraktivnim 3D scenama uz koje mašti nema kraja. Pustolovine hrabrih policajaca, uzbudljive misije nindža, opasni susreti mladih čarobnjaka i galaktičke avanture junaka Star Warsa… Obiteljski tulum bez granica! Ali ne samo to! Zabavnim slaganjem kockica i figurica te čitanjem priča i rješavanjem zadataka djeca najbolje uče i služe se svim svojim osjetilima i maštom te tako istražuju vlastite sklonosti i razvijaju kreativnost. 

Knjige i filmovi o Harryju Potteru te razni prateći suveniri predmet su žudnje njegovih obožavatelja diljem svijeta. Među njima je i sedam poslastica u kojima će uživati svi veliki i mali ljubitelji čarobnjačkog svijeta. To su vježbenica za buduće čarobnjake Harry Potter – Čarolije Hogwartsa, čarobna slikovnica s naljepnicama Harry Potter – Prizori iz čarobnjačkog sela Hogsmeadea, čarobna grebalica Harry Potter – Skriveni Hogwarts, vodič za Hogwarts Harry Potter – Mapa za haranje, čarobnjački dnevnik Harry Potter – Domovi Hogwarts i oslikane knjige Harry Potter – Bitka za Hogwarts i obrana čarobnjačkog svijeta te Slavne vještice – Djevojke koje su obilježile čarobnjački svijet.

Te edukativne i interaktivne oslikane knjige, slikovnice, vježbenice i dnevnici potiču razvoj grafomotoričkih vještina, a sadržavaju i fantastične darove poput čarobnog štapića koji je ujedno i čitač svega onoga zapisanoga nevidljivom tintom, drvenih pisaljki kojima se otkriva skriveni magični svijet, kapice za olovke, naljepnica i šablona uz čiju pomoć djeca mogu naučiti crtati. Svaki pravi obožavatelj, neovisno o dobi, poželjet će imati ih na svojoj polici!