Roditelji Zanimljivosti 23. travnja 2016.

Tvrdi da djevojka doji njihovog 7-mjesečnog sina zbog pažnje

cory
Foto: Screenshot Youtube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Cory (37) u emisiji je dr. Phila optužio svoju djevojku Elizabeth (25) da predugo doji njihovog sina te to čini iz vlastitih potreba, a hormoni loše utječu na nju

Amerikanac Cory (37) priznaje kako ima stroga pravila u svom kućanstvu, a neke od njegovih ideja - osobito one koje nameće svojoj djevojci Elizabeth (25) zvuče poprilično uvrnuto. Naime, Cory želi da Elizabeth prestane dojiti njihovog sina koji ima tek sedam mjeseci, jer smatra da to čini iz pogrešnih razloga.

Majčino mlijeko: najbolja hrana za vašu bebu

Iako se stručnjaci slažu da ne postoji zdravija prehrana za bebu do prve godine života, Cory tvrdi da je Elizabeth vrlo "potrebita" te da dojenjem samo želi privlačiti pažnju.

"Poprilično je sebično to što ga često nosi u spavaću sobu kako bi ga dojila. Također, da ona prestane dojiti nakon što on navrši osam mjeseci, neke poteškoće u našem odnosu bi nestale jer su povezane s njezinim poremećenim hormonima", rekao je Cory.

Zašto je dojenje toliko važno za psihološki razvoj?

Kaže kao je dijete sasvim u redu ako ona nije kraj njega i ne doji ga, tako da je prvenstveno riječ o njezinim potrebama, a ne bebinim. Elizabeth se ne želi pokoriti njegovom mišljenju te kaže kako se radi isključivo o ljubomori.

Pogledajte njihovu priču u ulomku emisije dr. Phila gdje su gostovali:

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.