Roditelji Zanimljivosti 14. listopada 2015.

Najgora teta na svijetu

jennifer connel
Foto: Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jennifer Connell došla je na rođendansku proslavu svog tada 8-godišnjeg nećaka Seana. Kad ju ju vidio, od sreće joj je skočio u zagljaj. Oboje su pali, ona je slomila zglob i tužila ga za 127 000 dolara!

Jennifer Connell došla je na rođendansku zabavu svog, tada osmogodišnjeg nećaka Seana Tarale. Po njenim riječima, kad je stigla Sean je bio na novom biciklu i jako sretan što ju vidi. Dječak težak 20-ak kila krenuo je prema njoj vičući: "Teta Jen, teta Jen!" i skočio joj u zagrljaj. Kakvu groznu stvar je samo napravio!

Nije mogla držati tanjur s predjelom na zabavi!

Zbog takvog divljačkog napada, oboje su pali na pod i teta Jen je slomila ručni zglob. "Bila sam ozlijeđena, ali slavio je rođendan pa ga nisam htjela uzrujati", prenio je Connecticut Post njene riječi. "Živim na Manhattanu na trećem katu u zgradi bez lifta pa mi je bilo jako teško", izjavila je ova  54-godišnja menadžerica ljudskih resursa iz New Yorka dodajući da je ozljeda utjecala i na njen društveni život. Nedavno je bila na zabavi i nije mogla držati tanjur s predjelom. 

Sve to natjeralo ju je da tuži svog nećaka za 127.000 dolara pod izgovorom da bi svaki razuman 8-godišnjak znao da takav snažan pozdrav može uzrokovati "štete i gubitke" koji su se dogodili u njenom slučaju! 

Porota  donijela presudu u 25 minuta!

Okrivljeni Sean, koji je sad 12-godišnjak, na sudu se pojavio u pratnji oca Michaela Tarale. Majka Lisa preminula je 2014. godine, 2 godine nakon događaja koji je pokrenuo sudsku tužbu. Na svu sreću, porota nije imala isto viđenje stvari kao "teško" ozljeđena teta Jen. Kako prenosi New York Daily News, trebalo im je samo 25 minuta da presude u Seanovu korist i pošalju Jennifer kući bez ijednog centa

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.