Trudnoća Trudnica 15. rujna 2015.

Reakcija mame šestorice dječaka na vijest da će dobiti curicu

lair cher
Foto: Screenshot Youtube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Video koji je postao viralni hit prikazuje Cher Lair kad je bila trudna sedmi put. Obitelj je organizirala zabavu za otkrivanje spola bebe na kojoj je Cher saznaje da će sedmo dijete ipak biti djevojčica! Prekrasna reakcija osvojila je internet

 

Nakon što je rodila šestoricu dječaka, Cher Lair se nadala da će sedmo dijete biti djevojčica. Obitelj je organizirala zabavu na kojoj je Cher dobila tortu čije je punjenje skrivalo tajnu očekuje li curicu ili dječaka.

Zabave za otkrivanje spola bebe u Americi su sve popularnije. Ako je punjenje torte plavo, očekujete dječaka, a ako je roze boje mala curica je na putu. Nakon što je bila kod liječnika na ultrazvuku, prjatelj je uzeo omotnicu u kojoj je pisao spol bebe. Drugi prijatelj obitelji je napravio odgovarajuću tortu, a roditelji i obitelj nisu znali kakva će biti.

Nakon što je zarezala tortu, Cher je vrišteći pala u majčino naručje. Prekrasna reakcija na saznanje da će dobiti djevojčicu, postala je viralni hit. Stephen i Cher dočekali su dugo očekivanu curicu 28. kolovoza. Nakon 13 godina, rođenje male Ruby, označilo je kraj dominacije dječaka

Kineski alat za predviđanje spola djeteta

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.