Roditelji Zanimljivosti 09. studenoga 2015.

Nacrtajte smješka na dlan i podržite posvojenje

svjetski dan posvojenja
Foto: Adopta
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Obilježite Svjetski dan posvojenja na simboličan način, crtanjem smješka na dlan i postavite fotografije dlana sa smješkom na Facebook stranice ADOPTE uz haštag #adopta, #posvojeniadopta, #svjetskidanposvojenja i #worldadoptionday

ADOPTA – udruga za potporu posvajanju obilježava Svjetski dan posvojenja 9.studenog. Cilj ovog globalnog pokreta je podići svijest o posvojenju i raznim temama vezanim uz djecu, obitelji i sustave podrške. 

ADOPTA je ove godine jedan od ambasadora Svjetskog dana posvojenja i poziva sve koji podržavaju posvojenje da se pridruže na simboličan način, crtanjem smješka na dlan te postavljanjem fotografije dlana sa smješkom na Facebook stranice ADOPTE uz haštag #adopta, #posvojeniadopta, #svjetskidanposvojenja i #worldadoptionday. Crtati mogu svi i na različitim mjestima, s obitelji, prijateljima, u vrtićima, školama. 

Iako je posvojenje općenito dobro prihvaćeno u hrvatskom društvu, postoji mnogo tema  o kojima se nedovoljno razgovara. Ovo je prilika da se otvore teme vezane uz posvojenje, ali i da se slavi posvojiteljska zajednica i njihove obitelji.

svjetski dan posvojenja | Author: Adopta Foto: Adopta

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.