Roditelji Zanimljivosti 11. siječnja 2018.

Besplatna radionica: Odgoj s više smijeha, a manje suza

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kroz projekt Stop obiteljskom nasilju nad djecom, udruga Najsretnija beba želi pomoći roditeljima da se lakše nose s izazovima roditeljstva, te im olakšati balansiranje između brojnih obaveza i obitelji

Dijete odbija obući šlape, ne želi dijeliti svoje igračke, ili je pak ušlo u NE fazu. Sve se to može riješiti pravilnom komunikacijom! Prepušteni ste sami sebi smatrajući da biste trebali znati sve potrebno o odgoju. Pomoć nemate, a savjeti koje dobivate nisu od koristi. 

Zato smo mi tu da vam pomognemo. Zaklada Adris je udruzi Najsretnija beba Hrvatska dodijelila sredstva za projekt Stop obiteljskom nasilju nad djecom. Kroz projekt udruga pomaže roditeljima u rješavanju problema u odgoju te im olakšava balansiranje između brojnih obaveza i obitelji. Pod vodstvom certificirane The Happiest Baby edukatorice, Ive Brčić, polaznici na radionicama, Odgoj s više smijeha i manje suza, saznaju kako pomoću tehnika renomiranog pedijatra i stručnjaka za dječji razvoj, dr. Harvey Karpa, pravilno komunicirati s malom djecom, te na koji način potaknuti djecu na suradnju.

majka dijete mama ljubav Možda te zanima... Pričaj dječjim jezikom i spriječi ispade bijesa Vrtić

Ovim putem pozivamo roditelje djece od 1 do 6 godina da dođu na besplatnu radionicu koja će se održati u nedjelju 14.1. od 10 sati u Centru inovativne edukacije, Mladice 20 u Zagrebu. Saznajte ono najvažnije o sljedećim temama:

  • emotivni i intelektualni razvoj djeteta
  • greške u odgoju i kako ih ispraviti
  • ispadi bijesa i kako ih smiriti
  • kako spriječiti opasno ponašanje
  • kada i kako reći NE
  • kako postaviti adekvatne granice u odgoju
  • kako privoljeti dijete na suradnju
  • dječji jezik i primjena
  • kako potaknuti primjereno ponašanje

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na: 
Email: najsretnijabeba@gmail.com 
Tel: 0989008634

O Ivi Brčić, mag.soc/phil., The Happiest Baby edukatorici:

Kroz svoj rad provodi prevenciju sindroma tresenog djeteta i međuvršnjačkog nasilja, te se bavi istraživanjem utjecaja medija na djecu i mlade. Kao stručna suradnica piše za portale roditelji.hr, klokanica.24sata.hr, medijska pismenost.hr, te časopis Mama&Beba. U suradnji s nastavnim zavodom Andrija Štampar i Simbex Hrvatska pokrenula je projekte besplatne edukacije roditelja. Surađuje s vrtićima, školama, te fakultetima. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.