Roditelji Tatina zona 30. studenoga 2018.

Zvijezde ljube djecu u usta kao podrška Davidu Beckhamu

Foto: Instagram/davidbeckham
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što je slavni tata ponovno došao na metu kritika javnosti zbog ljubljenja kćeri u usta, mnogi roditelji, uključujući slavne osobe, počeli su dijeliti fotografije na kojima ljube svoju djecu u usta u znak solidarnosti uz hashtag #standbybeckham

David Beckham nedavno je tijekom klizanja poljubio sedmogodišnju kćer Harper u usta i fotografiju objavio na Instagramu, a zatim su pratitelji počeli pisati ružne i neprikladne komentare. Naravno, kako David ima više od 52 milijuna pratitelja bilo je i puno onih koji su ga branili.

Slavni par Victoria i David, uz Harper imaju još trojicu sinova: 19-godišnjeg Brooklyna, 16-godišnjeg Romea i 13-godišnjeg Cruza, a proteklih su godina često objavljivali takve fotografije. Reakcije javnosti bile su slične kao i danas, nekima je to bili divno iskazivanje ljubavi, a drugima previše intimno

Možda te zanima... Različita mišljenja: Zbunjuje li djecu ljubljenje u usta? Vrtić
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christmas is coming 🎅🏼 Let’s go skate ♥️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Mnogi roditelji, uključujući slavne osobe, počeli su dijeliti fotografije na kojima ljube svoju djecu u usta u znak solidarnosti uz hashtag #standbybeckham. Pjevačica grupe The Saturdays, Frankie Bridge koja je udana za Davidovog bivšeg suigrača Waynea Bridgea objavila je kratki video u kojem ljubi svoje dijete. "Uvijek ljubim svoju djecu u usne... i to će se nastaviti sve dok oni to budu željeli.. kao što se to prirodno dogodilo sa mnom i mojim roditeljima", napisala je uz video.

Victoria Beckham Možda te zanima... Victoria Beckham objavila fotku s djetetom i izazvala negativne reakcije Roditelji

Claire Henderson, virus herpes Možda te zanima... Mama upozorava: Nemojte ljubiti bebe! Beba

Novinar magazina Vogue koji je specijaliziran za muško mentalno zdravlje, Jamie Day, također je podijelio slatku fotografiju. "Kako takav nevini izraz ljubavi može biti izokrenut u takvo nešto, a to puno više govori o onima koji misle da je to čudno nego o nama koji ne razmišljamo dvaput kada pokazujemo privrženost svojoj djeci", napisao je uz fotografiju.

Uz mnoge poznate roditelje, našli su se i mnogi drugi koji su počeli dijeliti fotografije s ovim hashtagom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Absolute bullshit how someone can be slated for kissing their children! @thepiersmorgan you’re a tit. #standbybeckham

A post shared by Scott Symons (@scottysymons26) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.