Roditelji Tatina zona 19. lipnja 2015.

Tražimo najljepše slike tata s djecom!

Instagram izazov
Foto: missMAMA
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Objavite fotografije najslađih trenutaka tate s djetetom na Instagramu, Facebooku ili društvenoj mreži Klokanice do 30. lipnja u 10 sati i označite ih hashtagom #supertata i #klokanica, a najbolje fotke objavit ćemo u članku

Tate s djecom dijele posebnu vezu, kad se maze, igraju, čitaju prije spavanja, idu u šetnju ili sudjeluju u svakodnevnim aktivnostima i pustolovinama. Fotografirajte najslađe, najnježnije ili najzabavnije trenutke tate s mališanima jer fotografije su najljepša uspomena na djetinjstvo i vašoj djeci i vama.

Pozivamo vas da do utorka, 30. lipnja u 10 sati, podijelite vašu najljepšu fotografiju tate s djetetom na Instagramu i označite je hashtagom #supertata i #klokanica (ako označavate stare slike, obavezno označite @klokanica), a ako nemate Instagram profil, fotografiju podijelite na našoj društvenoj mreži i u status fotografije upišite #supertata i ako već niste, sprijateljite se s profilom Klokanica na našoj društvenoj mreži. Fotografiju možete podijeliti i na našoj Facebook stranici na zidu ili ispod ovog članka. Najslađe i najkreativnije fotke objavit ćemo u članku.

Pročitajte sve članke u našem Vodiču za tate!

Da biste podijelili fotografiju na društvenoj mreži, trebate biti registrirani član Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se!

Pridružite se zajednici Klokanice koja je iz dana u dan sve veća i okuplja sve više roditelja, budućih roditelja i onih koji to žele postati. Na društvenoj mreži Klokanice možete objavljivati statuse, fotografije i komentirati statuse svojih prijatelja, a Klokanicu možete pratiti i na FacebookuInstagramu!

Instagram portala | Author: missMAMA Foto: missMAMA

Pratite Klokanicu na Instagramu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.