Roditelji Tatina zona 03. kolovoza 2016.

Tata bloger: 'Postao sam sve ono što sam tvrdio da neću biti'

Tata bloger
Foto: Facebook DaDMuM
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Brad Kearns opisuje obiteljski život i promjene koje su mu se dogodile od kada je dobio dvoje djece. Život pun ludih zabava zamijenio je dječjim zabavama usred dana gdje jedino što trebaš donijeti je 'puno energije'

Od nedostatka sna do zapostavljanja svojih potreba, život se tako promijeni svakoj osobi u trenutku kad postane roditelj. Bloger Brad Kearns, otac dvoje djece, opisao je najveću promjenu koja se njemu dogodila - više nema noćnih izlazaka.  

Društveni život roditelja - na što se svodi?

Blog DaDMuM počeo je pisati početkom ove godine nakon što su njegovoj ženi zatajila jetra i morao je postati imama i tata dok je on u bolnici. Priznao je da mu ponekad nedostaje lakoća samačkog života bez djece. "Sjećate li se vremena kad ste bili mladi i samci?", napisao je na početku svog posta Kearns. "Vremena kada bi vas vaši prijatelji nazvali u 21.30 i organizirali noćni izlazak. Točno tako. 21 sat i j***  30 minuta. Danas kad bi me netko nazvao u to doba, pomislio bih da umire", opisao je dalje Kearns svoju svakodnevicu.

Bruno Šimleša oduševio statusom o roditeljstvu na Facebooku

Iako ima 27 godina i još uvijek je mlad, njegov život se potpuno promijenio. Život pun ludih zabava zamijenio je dječjim zabavama usred dana gdje jedino što trebaš donijeti je "puno energije". 

"Postao sam sve ono što sam tvrdio da neću biti", život mu se jednostavno promijenio. "Večeras je subota i provest ću je gledajući film i moliti se da se djeca ne probude", dodao je tata. 

'Hormon ljubavi' ključan za razvoj očinskog instinkta

Knox keeps trying to get me into his tiny ball-pit tent. So we put up the actual tent :) who else camps at home??? Post pics if you have good ones!

Posted by DaDMuM on 6. lipnja 2016

DaDMuM 2.0 - The Swift Realisation.. Do you remember when you were in school and you forgot your lunch? You're sitting...

Posted by DaDMuM on 30. svibnja 2016
Posted by DaDMuM on 29. svibnja 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.