Roditelji Tatina zona 23. travnja 2017.

Odala nevjerojatno priznanje svom samohranom tati

Foto: Facebook/LoveWhatReallyMatters
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Njezina objava izražava poštovanje prema svim mamama i tatama koji svakodnevno rade najbolje što mogu za svoju djecu, a posebnu pozornost pridaje samohranim roditeljima

Prema Tiani Sheehan, samohrani očevi ne dobivaju onu količinu pohvala koju zaslužuju.

Tiana, 23godišnja fotografkinja, imala je samo 9 godina kad je izgubila majku zbog raka pluća, a sada je napisala poruku svom ocu Glennu kako bi mu se zahvalila za zadivljujući posao koji je kao roditelj napravio odgajajući nju.

pismo majke kćeri Možda te zanima... Dirljivo pismo majke kćeri zbog kojeg ćete više cijeniti svoje roditelje Roditelji

Tiana je započela svoju viralnu objavu, koji je podijelila na Facebooku, s dirljivom anegdotom: "Nikad neću zaboraviti izraz lica svog oca kad sam mu rekla da želim obrijati noge. Bilo je to ljeto nakon što je mama umrla, a neke od djevojaka s kojima sam išla u ljetni kamp počele su me zadirkivati ​​zbog mojih dlakavih nogu. Sjećam se da sam došla do tate i bilo mi je toliko neugodno zamolit ga za pomoć, ali čovječe, on je postupio kao pravi šampion! Na trenutak je spustio glavu, a onda je isključio televizor, odveo me u kupaonicu, stavio novu oštricu na svoju britvicu, dao mi je kremu za brijanje i naučio me kako brijati noge."

"Today at Meijer, I walked up to select my shaving cream and overheard a mother talking to her daughter about shaving...

Posted by Love What Matters on Tuesday, 28 March 2017

Na kraju objave zahvalila se tati na svemu: "Tata, znam da nisam to govorila dovoljno, tako da evo ti jedno veliko javno HVALA što nikada, nikada, nikada nisi bio preveliki muškarac da bi bio i moja mama. Hvala ti što ti nikada nije bilo neugodno raditi sve ženskaste stvari koje je trebalo učiniti i hvala ti što mi nikada nisi izazvao nelagodu kad sam tražila pomoć. Odrastanje bez majke očito je nešto što nikada nitko ne bi poželio, ali odrastanje s tobom bilo je najbolje. Volim te, tata!"

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.